Σάββατο 7 Μαΐου 2011


Λαβαμε το παρακατω κειμενο απο συναγωνιστη:

Ειναι γνωστη η αγαστη συνεργασια της Αττικης οδου και της τροχαιας της. Συγκεκριμενα η Τροχαια της Αττικης οδου στεγαζεται σε πολυτελεστατο κτιριο ιδιοκτησιας της εταιριας. Σημειωτεον οτι στον ιδιο προαυλιο χωρο βρισκεται και το κτιριο της εταιριας ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ ΑΕ. Η εισοδος ειναι κοινη και τοσο τα αυτοκινητα της εταιριας οσο και της τροχαιας ειναι ομοσταυλα. Ετσι εκτος των αλλων οι αστυφυλακες της τροχαιας παρεχουν και τζαμπα φυλαξη στα κεντρικα γραφεια της Εταιριας του εθνικου μας εργολαβου. Αν εχει την ατυχια να μπει κανεις στα πολυτελεστατα γραφεια του διοικητη της τροχαιας της αττικης οδου,θα νομισει οτι μπαινει σε γραφεια υπουργου!
Ας ευχεται ο κ. Ελευθεράκης (διοικητης της τροχαιας αττικης οδου) να μην τον επισκεφτει ο κ. Παπουτσης (υπουργος προ-πο) γιατι σιγουρα θα του ζητησει να ανταλλαξουν γραφεια!!

Βεβαια η στεγαση της τροχαιας γινεται χωρις την καταβολη ενοικιου προς την Αττικη οδο. Ασφαλως το πασιγνωστο ελληνικο φιλοτιμο δεν θα επετρεπε στους ελληνες αστυνομικους να μην ανταποδιδουν τις χαρες στον ευεργετη τους. Αυτο αποδεικνυεται απο τις χιλιαδες κλησεις που επιδιδονται σε οσους, υπερασπιζομενοι το συνταγματικο τους δικαιωμα για ελευθερη μετακινηση σε δρομους χιλιοπληρωμενους- οπως η Αττικη οδος, συλλαμβανονται να μην θελουν να καταβαλουν το χαρατσι των διοδιων. Σαν να μην εφτανε αυτο η Αττικη οδος εχει παραχωρησει 4 συγχρονα συμβατικα αυτοκινητα-ρουφιανους στην τροχαια.
Ειναι μάρκας ΟΚΤΑΒΙΑ ΣΚΟΝΤΑ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΑΣΗΜΙ.
Αναλογη δωρεα εχει γινει και στην Ολυμπια οδο , οπου και εκει εκφραζονται τα ιδια οικονομικα συμφεροντα.
Την στηνουν λοιπον σαν τα τσακαλια και μολις ξεγελαστει καποιος οδηγος και δεν πληρωσει διοδια σηκωνοντας την μπαρα χραπ και τον αρπαξανε τα τζιμανια της τροχαιας. Η παγιδευση αυτη των ανυποψιαστων οδηγων γινεται με την αγαστη συνεργασια μεγαλοεργολαβων- κυβερνησης- τροχαιας. Ολοι αυτοι βεβαια τρωνε τα λεφτα του ελληνικου λαου. Και μετα παραπονιουνται που ο κοσμος τους περνει με τα αυγα και τα γιαουρτια!!!
Καθε αφαιρεση διπλωματος ή προστιμο αναγκαζει και μια οικογενεια σε στερηση και πολλες φορες στην περιπτωση των επαγγελματιων αυτοκινητιστων σε πεινα και δυστυχια μιας και η αφαιρεση για 20 μερες του διπλωματος ειναι βαρια καταδικη. Πλανωνται βεβαια ολοι οι παραπανω γιατι ο λαος δεν καμπτεται. Αν μας θελουν ραγιαδες δεν θα το πετυχουν. Οργανωνομαστε στις επιτροπες αγωνα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ και θα τους παιρνουμε στο κηνυγι με τα γιαουρτια. Ουστ λαμογια!!

Ενας αγανακτισμενος οδηγος που ειχα καποτε ψηφισει τον Γιωργακη
  • Blogroll

  • Blog Archive