Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΦΩΤΗΣ ΔΗΜΟΣ!

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Δευτέρα, Ιουλίου 04, 2011
Μετά απο τηλεφωνική συνομιλία που είχαμε με συγγενή του έχουμε την εξής είδηση:
Αφέθηκε ελεύθερος, με περιοριστικούς όρους (απαγόρευση εξόδου απο την χώρα και εμφάνιση κάθε μηνα στο αστυνομικό τμήμα), την Παρασκευή 1/7, ο Φώτης Δήμος.
Είναι μία πρώτη νίκη του ιδίου, της οικογενείας του, των φίλων του, των συμπαραστατών του και όλου του κινήματος.
Παρακάτω αναφέρουμε ένα μέρος της επιστολής που μας έστειλε συγγενικό του πρόσωπο, αμέσως μετά την σύλληψη του:

"Την Τετάρτη 11 Μάη στην πανεργατική κινητοποίηση συνελήφθη πλησίον του ΑΤΤΙΚΑ ο διαδηλωτής Φώτης Δήμος περίπου 13.50 και την Δευτέρα 16/5 μετήχθη στις φυλακές κορυδαλλού με ψευδείς κατηγορίες δύο αστυνομικών. Κατηγορείται ότι φορούσε αντιασφυξιογόνο μάσκα ενώ στις φωτογραφίες φαίνεται ,και οι αυτόπτες μάρτυρες βεβαιώνουν να φοράει μια απλή χειρουργική μάσκα από αυτές που φοράμε οι περισσότεροι στις διαδηλώσεις και ότι έφερε στην πλάτη του σακίδιο το οποίο είχε 4 βόμβες μολότωφ.
Ο Φώτης δεν είχε μαζί του ούτε σακίδιο ούτε αντιασφυξιογόνο μάσκα
.
Και επειδή ήταν στο μπλοκ του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
σ
ας παρακαλούμε εάν έχετε φωτογραφικό υλικό πριν την σύλληψή του ώστε να αποδείξουμε ότι δεν είχε αντιασφυξιογόνο μάσκα και σακίδιο , να μας το αποστείλεται στο εmail .... Σας στέλνω φωτογραφίες του εκείνης της μέρας την στιγμή της σύλληψης με τη διαφορά ότι φορούσε όπως μας είπε γυαλιά ηλίου πριν . Σας στέλνω και μια φωτογραφία του από πιο πριν που φοράει τα συγκεκριμμένα γυαλιά ηλίου...."
  • Blogroll

  • Blog Archive