Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012


ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ- ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΤΑΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ!

Αυτη την στιγμη η τροχαια της Αιτωλοακαρνανιας, οδηγει στο αστυνομικο τμημα τον συναγωνιστη μας Λ. Οι δικαιολογιες ειναι κυριολεκτικα αστειες: Τον κατηγορουν οτι τους προσεβαλε την προσωπικοτητα τους, επειδη τραβηξε βιντεο και οτι προκαλεσε ατυχημα στην μπαρα της εταιριας στην γεφυρα Ριου- Αντιρριου!!!!
Η αστυνομια τον σταματησε 2 χιλιομετρα μακρυα απο την γεφυρα, μπροστα στο Olympos plaza, προφανως, μετα απο σημα που ελαβαν απο την εταιρια. Χωρις βεβαιως να υπαρχει αυτοπροσωπη παρουσια αστυνομικου οργανου , οπως οριζει η ντροπολογια Ρεππα.
Ο συναγωνιστης, ο οποιος εχει 2 ακομη συνεπιβατες, τραβηξε βιντεο, μετα και απο επικοινωνια που ειχε με τις επιτροπες μας, για να καταδειξει το σημειο που τον σταματησαν και χωρις να βιντεοσκοπησει προσωπα αστυνομικων.
Ειναι τουλαχιστον γελοιο να προσπαθουν να τρομοκρατησουν τους πολιτες προκειμενου να τους "μαθουν" να πληρωνουν τα διοδια- οπως δηλωσε και ενα οργανο.
Ειναι ακομη πιο γελοιο να αναφερονται για προκληση ατυχηματος σε βαρος της μπαρας, την στιγμη που ουτε το αυτοκινητο του συναγωνιστη ειχε καποια φθορα, ποσο μαλλον οταν η ιδια η υπαρξη της μπαρας ειναι παρανομη και δεν προβλεπεται η υπαρξη της απο καμια συμβαση. Ειναι γνωστη εξ αλλου η προκληση φθορων εκ μερους της εταιριας, σε αυτοκινητα διερχομενων με την παρανομη τροποποιηση των μηχανισμων ασφαλειας των μπαρων, ακομη και με την τοποθετηση σμιριδοχαρτων κατω απο τις μπαρες, προκειμενου να προκαλουν "φρονηματικη" φθορα στην βαφη του διερχομενου ανευ πληρωμης αυτοκινητου.
Ο συναγωνιστης που τον ταλαιπωρουν οι τροχονομοι, εν ειδει ιδιωτικου προσωπικου ασφαλειας των μεγαλοεργολαβων, προτιθεται να καταθεσει μηνυσεις για παρανομη κατακρατηση, παραβαση καθηκοντος κλπ.
Να σημειωθει οτι μαζι με τους αστυνομικους παρευρισκετο και ενα αλλο ατομο με πολιτικα. Στην ερωτηση "ποιος ειναι ο κυριος και ποια η ιδιοτητα του;" μετ΄ολιγο ηρθε υπηρεσιακο αυτοκινητο της εταιριας Γεφυρα ΑΕ και τον παρελαβε!!!

ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ!!
  • Blogroll

  • Blog Archive