Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Ο υφυπουργός  Καράμπελας
Ο Καράμπελας (υφυπουργος Εθνικης αμυνας) ήθελε να διορίσει τους δικούς του ανθρώπους- αξιωματικούς  σε καίρια πόστα στο στρατό.
 Ο αρχηγός ΓΕΣ  Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Ζιαζιάς παραιτείται από τη θέση του γιατί δεν θέλησε παρεμβάσεις στο έργο του, και μάλιστα από τον Καράμπελα.
Ακόμη μια παραίτηση που κάνει την ήδη αδύναμη αλλά πολλαπλά καταστροφική για το λαό, κυβέρνηση να αυτοχειριάζεται στην προσπάθεια της να κάνει ρουσφέτια στους "δικούς"  της .

Ποιος ειναι ο Καραμπελας; (απο το real.gr)
Ο νέος υφυπουργός Εθνικής Άμυνας είναι αντιστράτηγος ε.α. με μακρά θητεία στις Ένοπλες Δυνάμεις. Το βιογραφικό του Παναγιώτη Καράμπελα: Αποφοίτησε από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων το 1971 και ονομάστηκε Ανθυπολοχαγός Πυροβολικού. Προήχθη σε Αντιστράτηγο το 2003. Έχει αποφοιτήσει από όλα τα σχολεία του Όπλου του, καθώς και από τη Σχολή Πυροβολικού των Η.Π.Α. και τη Σχολή Ψυχολογικών Επιχειρήσεων. Είναι απόφοιτος της ΑΣΠ και της ΣΕΘΑ. Είναι γνώστης της Αγγλικής Γλώσσας. Υπηρέτησε: Α. Σε πολλές Μονάδες του Πυροβολικού (Μακεδονία, Έβρος, Νήσοι Αιγαίου), ασκώντας τη διοίκηση όλων των κλιμακίων του Όπλου του. Στη νήσο Κύπρο υπηρέτησε τα έτη 1975-1977. Β. Σε σημαντικές επιτελικές θέσεις Σχηματισμών και ΓΕΣ, ενώ στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ διετέλεσε Επιτελής Εξοπλισμών- Δόγματος στο Στρατηγείο του ΝΑΤΟ (SHAPE), καθώς και Πρόεδρος Επιτροπής Μακρόχρονου Σχεδιασμού για τις Χερσαίες Δυνάμεις της Δυτικοευρωπαϊκής Ένωσης. Διετέλεσε Διευθυντής 4ου ΕΓ/ΓΕΣ και Κλαδάρχης στο ΓΕΣ επί της Εκπαιδεύσεως, Δόγματος, Αμυντικής Σχεδίασης και Οργανώσεως.
  • Blogroll

  • Blog Archive