Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Το κράτος των λαμογιών και των μεγαλοαπατεώνων, σε ακόμα μια καλοκαιρινή απόπειρα αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, από τα πραγματικά προβλήματα και τους πραγματικούς ενόχους ( μετά τις επιχειρήσεις σκούπας εναντία στους μετανάστες κλπ), διοργάνωσε επιχείρηση αποκατάστασης της έννομης τάξης στην Ύδρα, συλλαμβάνοντας τον γιο της ιδιοκτήτριας μικροεπιχείρησης, η οποία φερόταν ότι δεν έκοβε αποδείξεις.

Η σύλληψη αυτή, εξόργισε τους συμπολίτες του συλληφθέντα, οι οποίοι πολιόρκησαν το αστυνομικό τμήμα, στο οποίο τον κρατούσαν, και μάλιστα απέδωσαν κατ'ελάχιστο τη δικαιοσύνη, όπως ο λαός την αντιλαμβάνεται, διακόπτοντας το ρεύμα και το νερό του τμήματος.


Η κυβέρνηση των τρομοκρατών, ολοκλήρωσε την θεαματική επιχείρηση, φέρνοντας τα ΜΑΤ το επόμενο πρωί, προκειμένου να μπορέσει να διασφαλίσει τη μεταγωγή του συλληφθέντα στην Αθήνα, με το πλοίο της γραμμής.
Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση-υπηρέτρια των τραπεζιτών, για την συγκάλυψη των ενόχων των βατοπεδινών, της Siemens, του χρηματιστηρίου, των δομημένων ομολόγων και τόσων και τόσων σκανδάλων.


Η κυβέρνηση αυτή, προσπαθεί να μας πείσει, με κάθε τρόπο ότι μαζί τα φάγαμε, και ότι η αιτία της κρίσης είναι οι μικρομαγαζάτορες που δεν κόβουν αποδείξεις.
Αντί να στείλει τα ΜΑΤ, στους ιδιοκτήτες off-shore, στον Μυτιληναίο ο οποίος χρωστάει στη ΔΕΗ εκατομμύρια, στους μεγαλοεργολάβους των διοδίων οι οποίοι αποδίδουν ΦΠΑ κατά το δοκούν μια και δεν υπάρχει καμία ελεγκτική αρχή και σε όλους τους μεγαλοκαρχαρίες, προσπαθεί να στοχοποιήσει τους υπό εξαθλίωση μικρομεσαίους. 


Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση-ληστή, που με "νόμιμο" τρόπο, πετσοκόβει μισθούς, συντάξεις, ασφαλιστικά δικαιώματα, και με φόρους και χαράτσια που τελειωμό δεν έχουν προσπαθεί με βίαιο τρόπο να πραγματοποιήσει αναδιανομή του πλούτου από τις τσέπες μας προς τις τράπεζες.


Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση-τρομοκράτη για όλες εκείνες τις αυτοκτονίες-πολιτικές δολοφονίες, μικρομεσαίων που πνίγηκαν από τα χρέη και έβαλαν λουκέτο στο μικρομάγαζό τους, εργαζόμενων που αμείβονται με μισθούς Ουγκάντα και χρόνια ανέργων, θυμάτων της οικονομικής κρίσης που οι τράπεζες προκάλεσαν.


Ξέρουμε πολύ καλά, ότι η κυβέρνηση και τα ΜΑΤ, δεν είναι προδότες.
Ξέρουμε πολύ καλά ότι κάνουν τη δουλειά τους, που είναι να εκπροσωπούν και να προστατεύουν δια της "νόμιμης" οδού, τα συμφέροντα των τραπεζιτών, των μεγαλοεργολάβων και των βιομηχάνων ενάντια στα συμφέροντα των εργαζομένων.


Στη συγκυρία της οικονομικής κρίσης, δεν περισσεύουν πια τα ψίχουλα με τα οποία μας τάιζαν όλα τα προηγούμενα χρόνια, προκειμένου να μας έχουν φρόνιμους και αποχαυνωμένους.
Ήρθε η ώρα να αντιδράσουμε, οργανωμένα και με σχέδιο, προκειμένου να πάρουμε πίσω τις ζωές που καθημερινά μας κλέβουν.


Η αλληλεγγύη στην πράξη  ειναι το όπλο μας!

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
www.kinimadenplirono.gr

  • Blogroll

  • Blog Archive