Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΤΗΣΙΩΝ: ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Παρασκευή, Αυγούστου 03, 2012

Σ  Ω  Μ  Α  Τ  Ε  Ι  Ο          Ε  Ρ  Γ  Α  Ζ  Ο  Μ  Ε  Ν  Ω  Ν
ΓΕΝΙΚΟ  ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ  «ΠΑΤΗΣΙΩΝ»
Χαλκίδος 15 17 τ.κ. 111 43        Τηλ. 213 20 56 100
                              
                                                                                                                                                  ΑΘΗΝΑ 2/8/12

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
Γ.Ν.Α. «ΠΑΤΗΣΙΩΝ»

Την 1/8/12 με αιφνιδιαστική και απαράδεκτη προσπάθεια και με πρωτοφανή επιμονή του Διοικητή Μπαρτζώκα και της Αναπλ. Διοικήτριας Μαΐσογλου επιχειρήθηκε η υλοποίηση της πολιτικής απόφασης του πρώην Υπουργού – νεκροθάφτη της Υγείας – Λοβέρδου για μείωση του αριθμού των κλινών σε 88 χωρίς (εσκεμμένα) να λάβουν υπ΄ όψιν τους την απόφαση του Συμβουλίου Διοίκησης του Νοσοκομείου μας.
Οι εργαζόμενοι στην Γενική Συνέλευση την 2/8/12 σε μια αίθουσα κατάμεστη παρά την εποχή αδειών αποφάσισαν τα παρακάτω:
1. Ζητούν από την νέα πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας :
α). την άμεση απομάκρυνση Μπαρτζώκα και Μαΐσογλου διότι η παρουσία τους θεωρείται επιβλαβής στην παροχή υπηρεσιών του Νοσοκομείου στους χιλιάδες χρήστες υγείας της περιοχής.
β). Την άμεση αποσύνδεση του Γ.Ν.Α. «Πατησίων» από το Γ.Ο.Ν.ΚΗΦΙΣΙΑΣ «Αγ. Ανάργυροι» και την συνλειτουργία του με τα όμορα νοσοκομεία της περιοχής ώστε να υπάρχει εφημερεύον Νοσοκομείο για καθημερινή κάλυψη των αναγκών της περιοχής
2. Την άμεση ενημέρωση όλων των φορέων της περιοχής και των όμορων Δήμων.
3. Την ετοιμότητα όλων (εργαζομένων και πολιτών) για κινητοποιήσεις, εάν οι συνεχιστές της απόλυτα αποτυχημένης πολιτικής Λοβέρδου (Μπαρτζώκας – Μαΐσογλου) δεν σταματήσουν να επιβουλεύονται την λειτουργία ενός ιστορικού Νοσοκομείου που οι ίδιοι φρόντισαν να υποβαθμίσουν και μάλιστα με αριστουργηματική επιμονή και πρωτοφανή μεθόδευση.
·         Επισημαίνουμε ότι για την αποσύνδεσή μας από το Γ.Ο.Ν.Κ. συναίνεσε η 1η Υ.ΠΕ. εδώ και 8 μήνες αλλά για λόγους «αδιευκρίνιστους» δεν υλοποιήθηκε μέχρι τώρα.
  • Blogroll

  • Blog Archive