Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΕΡΑΤΕΑ. 

ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΕΧΘΡΟ: ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ! 

 

Με καλεσμα των επιτροπων αγωνα κατα της εξορυξης χρυσου, οι κατοικοι αποχωρωντας απο τις Σκουριες, απεκλεισαν τον δρομο της Ιερισσου προς το Γοματι.

 Ολο το χωριο, παιδια ηλικιωμενοι και "μαχιμοι" συγκεντρωθηκε στην πλατεια, οπου και δεχεται επιθεση με χημικα απο τις δυναμεις των ΜΑΤ Σφοδρες συγκρουσεις σε εξελιξη Η επεμβαση ζητηθηκε απο τον δημαρχο της περιοχης Παχτα 23:23 Αποχωρουν τα Ματ απο την Ιερισσο, ο κοσμος παραμενει στην πλατεια. 23:20 Σύμφωνα με πληροφορίες ένα λεωφορείο της εταιρείας χρυσού που μεταφέρει εργαζόμενους πήρε φωτιά και κάηκε ολοσχερώς. 22:00 Επίθεση στους κατοίκους εξαπέλυσαν τα ΜΑΤ πριν λίγη ώρα στο κέντρο της Ιερισσού κάνοντας εκτεταμένη χρήση χημικών. Σύμφωνα με πληροφορίες η επίθεση έγινε διότι όπως δήλωσε ο επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων σε αντιπροσωπεία των κατοίκων δέχθηκαν πληροφορία πως καταστρέφεται το Δημαρχείο του Δήμου Αριστοτέλη!!!! Οι κάτοικοι με τη σειρά τους δήλωσαν πως το Δημαρχείο επ’ ουδενεί δεν υπήρξε στόχος των ειρηνικών διαδηλωτών και παραμένει ακέραιο. 

Οι κάτοικοι της Ιερισσού παραμένουν στο κέντρο της πόλης διαδηλώνοντας. Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων μεταξύ των ΜΑΤ και των κατοίκων έπεσαν τουφεκιές στον αέρα. 

Επίσης πληροφορίες κάνουν λόγο για τραυματιες στο κεφαλι απο τη μερια των κατοικων. 

Προς το παρόν τα ΜΑΤ έχουν αποσυρθεί στην έξοδο της Ιερισσού προς το δρόμο του Γοματίου 

 (ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΑΠΟ alterthess &  athensindymedia)

  • Blogroll

  • Blog Archive