Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Τετάρτη, Αυγούστου 15, 2012
Μετά τη συνάντηση του σιωνιστή-αρχιδολοφόνου του Παλαιστινιακού λαού Πέρες, με την ελληνική τροικανή συγκυβέρνηση, ήρθε η ώρα να συναντηθεί με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Τσίπρα.
Ο τελευταίος, ήρθε άρον άρον από τις διακοπές του, προκειμένου να πραγματοποιήσει στα κρυφά, μιας ώρα συνάντηση με τον Ισραηλινό "νομπελίστα ειρήνης".
Δεν υπήρξε φωτογραφικό υλικό, αλλά ούτε διέρρευσε το περιεχόμενο της συζήτησης.

Το κόμμα του νέου ΠΑΣΟΚ, απέφυγε να προβεί σε κάποια επίσημη ανακοίνωση αναφορικά με το περιεχόμενο της συνάντησης.
Σε πολλούς προκάλεσε μεγάλη εντύπωση η συνεύρεση αυτή.
Σε εμάς καμία.

Αποτελεί πολιτική μυωπία η μη κατανόηση του ρόλου του Σύριζα στη σημερινή πολιτική σκηνή του τόπου.
Η ηγεσία του Σύριζα τη μία πρότεινε τον μακελάρη της δημόσιας παιδείας Αρσένη για υπηρεσιακό πρωθυπουργό,  έκλεινε το μάτι στον αρχιτραπεζίτη Παπαδήμο,   έκανε περιοδείες στο εξωτερικό προκειμένου να καθησυχάσει τις αγορές ότι δε θα θίξει τα συμφέροντά τους και από την άλλη με αστραπιαία ταχύτητα άλλαζε τις υποσχέσεις περί καταγγελίας του μνημονίου σε επαναδιαπραγμάτευση κλπ, δηλώνοντας ότι θα μας ταράξει στη νομιμότητα.
Οι χειραψίες του Τσίπρα με τα αιματοβαμμένα χέρια του προέδρου του σιωνιστικού Ισραήλ, έρχονται σαν επιστέγασμα όλης αυτής της δεξιάς μετάλλαξης του Σύριζα, σε ένα κόμμα το οποίο αποτελεί "υπεύθυνο" συνομιλητή με οποιονδήποτε χρειαστεί, προκειμένου να έρθει στην εξουσία την οποία με πάθος ορέγεται.

Ο νομπελίστας πρόεδρος διέταξε την επίθεση στον Στόλο της Ελευθερίας τον Μάιο του 2010
Μια και το κόμμα της Κουμουνδούρου αρνείται, για τους δικούς του λόγους,  να ενημερώσει τον ελληνικό λαό που το ψήφισε αλλά και τον υπόλοιπο που δεν τον ψήφισε στις προηγούμενες εκλογές εμείς μπορούμε να εξάγουμε τα πολιτικά μας συμπεράσματα.
Ζητήματα όπως το πετρέλαιο του Αιγαίου, το φυσικό αέριο, ο χρυσός αλλά και τα φιλέτα δημοσίων ακινήτων που ξεπουλιούνται στη χώρα μας, ενδιαφέρουν τα επιχειρηματικά λόμπι τα οποία εκπροσωπεί ο Ισραηλινός πρόεδρος.
Από την άλλη πολεμικές επεμβάσεις στη Συρία ή στο Ιράν με τη χρήση της βάσης της Σούδας και την πιθανή εμπλοκή των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων, χρειάζονται τη σιωπηρή συγκατάθεση της "αριστερής" αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Η συνάντηση αυτή ερμηνεύεται ως αποδοχή όλων των αιτημάτων του διεθνούς ιμπεριαλισμού, εκ μέρους του Συριζα.
Το Κίνημα Δεν Πληρώνω, θεωρεί ανεπιθύμητο πρόσωπο στη χώρα μας, το σιωνιστή πρόεδρο Πέρες και τους υπόλοιπους φονιάδες των λαών.
Να διακοπούν άμεσα οι διπλωματικές σχέσεις της Ελλάδας με το Ισραήλ.
Δηλώνουμε την αλληλεγγύη μας στον παλαιστινιακό λαό και στον αγώνα που δίνει για την επιβίωση και τη δημιουργία ενός ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτους.
Ο ελληνικός λαός έχει αποδείξει έμπρακτα τόσα χρόνια την αλληλεγγύη του στους Παλαιστίνιους.
Nα μην εμπλακεί η Ελλάδα σε οποιαδήποτε ΝΑΤΟική επέμβαση σε Συρία-Ιράν.
Οι όποιοι εναγκαλισμοί Ελλήνων πολιτικάντηδων με τους σιωνιστές εγκληματίες, δεν μπορούν να σπιλώσουν και να αναιρέσουν κατά το ελάχιστο τους δεσμούς φιλίας και ενότητας που έχουν έμπρακτα ατσαλωθεί, μεταξύ του ελληνικού και του παλαιστινιακού λαού.

 Κίνημα Δεν Πληρώνω
www.kinimadenplirono.gr

  • Blogroll

  • Blog Archive