Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Που πάει το 23 % του ΦΠΑ;

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 05, 2012
του Μάνου Φαλτάϊτς , Βιγλατορία  του  Παλαιόπυργου- Σκύρος
 
Η πρόσθετη αφαίμαξη   μέσω φορομπηξίας   του  23% , δηλαδή του  ¼ περίπου από ότι έχει στην τσέπη του ο κάθε πολίτης, τα βουτάει κατά ένα μέρος η ΕΕ   μέσω του διαβόητου γκραν –γκινιόλ   ΦΠΑ, αλλά κανένας  λακές   της παραδομένης    στην ΕΕ    και  στην τρόϊκα κομματάρχης   και παρακατιανό κομματόσκυλο   δεν μιλάει γιαυτό  το αιμοβόρο τσιμπούρι που ρουφάει το αίμα του λαού  μας συνέχεια  επί χρόνια.
΄Όπως ξέρουμε όλοι, το ΦΠΑ, είναι καινούργια υπόθεση – δεν υπήρχε στα παλαιότερα χρόνια- και επιβλήθηκε    με την διαταγή της ΕΕ από τότε που παραδόθηκε ..
η Ελλάδα  σ αυτήν, χάνοντας   και το τελευταίο ίχνος  της  εθνικής  και κρατικής ανεξαρτησίας της.
Αλλά  όπως ξέρουμε όλοι δεν ακούστηκε  κίχ για αυτό το παράξενο κατασκεύασμα.
Κανένα ερώτημα  για το γιατί και από ποιούς  επιβλήθηκε ο φοβερός ΦΠΑ και σε ποιόν καταλήγουν  τεράστια ποσά   που εισπράττονται απ αυτόν με τόσο σκληρό και ανελέητο τρόπο.
Τελικά  σε ποιανού την τσέπη πηγαίνουν  τα λεφτά ΦΠΑ;
Πλήρες  σκοτάδι κι εδώ.
Κανείς  δεν μιλά.
Κανείς  δεν     ασχολείται με τούτο    το πρόβλημα.
 Κι  όμως είναι το 23 % περίπου δηλαδή  το  ¼ της οικονομικής μας  ζωής, της ζωής του κάθε ανθρώπου.
Που πάνε  όλα  αυτά τα με τόση  επιμονή και  μανία  εισπραττόμενα χρήματα;
Σε ποιά μεγάλη σακούλα καταλήγουν στο τέλος αυτές οι εισπράξεις που ενεργούνται απ τους αδίσταχτους φορατζήδες  του υπόδουλου και πουλημένου στην τρόϊκα κράτους;
Κανείς  δεν μιλά  και άρα κανένας  απ  τον   απονήρευτο και ανημέρωτο  λαουτζίκο- εκτός απ τους    κρετίνους ξερόλες- δεν ξέρει .
Να το πάρει λοιπόν το ποτάμι;
Να  πούμε  ποιός  βουτάει τα λεφτά  ΦΠΑ;
Οι πολλοί- σχεδόν όλοι-  νομίζουν το Κράτος.
Αλλά  ελάχιστοι ξέρουν ότι αυτά  τα λεφτά  ΦΠΑ   δεν πηγαίνουν  όλα στο κράτος    αλλά  κατά ένα   σοβαρό ποσοστό στην ΕΕ .
Πρόκειται για  τα έσοδα   που πάνω τους στηρίζεται αυτό το μόρφωμα  της αράχνης –μαρμάγκας που πίνει το αίμα όλων των  υπόδουλων σ αυτήν λαών της Ευρώπης μέσω του ΦΠΑ κάθε χώρας. 
Στο διαδίκτυο   βλέπουμε τα εξής!
« Φόρος  Προστιθεμένης  Αξίας- ΦΠΑ
 Ο  ομοιόμορφος  υπολογισμός  του φόρου σε όλα   τα κράτη μέλη καθώς και ο υπολογισμός ενός κοινού ποσοστού επ αυτού, αποτελούν τα βασικότερα στοιχεία  στη χρηματοδότηση    του κοινοτικού προϋπολογισμού και αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που παρακολουθείται ιδιαίτερα η εφαρμογή του στα κράτη μέλη»  !!!
 Το  ΦΠΑ είναι τα   λεφτά της  ΕΕ που στηρίζουν την   φαινομενική-πλην  τελείως πλαστή- παντοδυναμία της.
αλλά  ελάχιστοι γνωρίζουν αυτή την  αλήθεια.
Το σύνολο σχεδόν  των λαών αγνοεί που πηγαίνουν  τα καθημερινά  χαράτσια που τους βουτάνε οι φορομπήχτες λακέδες  μέσω του καλυπτόμενου   με μαύρο μυστήριο ΦΠΑ.
Απ αυτά λοιπόν τα λεφτά των λαών της Ευρώπης, τα μεγάλα αφεντικά της ΕΕ θεμελιώνουν  το γεμάτο υπερεξουσίες    κρατικό  τους εξάμβλωμα και επιβάλλουν την τυραννία τους  στους λαούς της Ευρώπης.
Απ αυτά τα λεφτά του  κεντρικού ευρωπαϊκού κουρβανά, τα μεγάλα αφεντικά, τύπου  Μέρκελ, δίνουν ένα μικρό μέρος  κατά  βούληση και με δικά τους κριτήρια  σε κάθε ένα απ   το φορολογούμενο  απ αυτούς  κράτος με τη μορφή  γενναιόδωρης και   χαριστικής    υποτίθεται προσφοράς ένα  υποτιθέμενο  δώρο  στα κράτη, επειδή  είναι  υπάκουα  παιδιά και   τάχα μου τα αγαπά   πολύ η φιλόστοργη  μάννα τους ΕΕ και τους δίνει λεφτά για να πίνουν το γαλατάκι τους.
Και αυτά  από ευγνωμοσύνη ουρλιάζουν με μεγάλη συγκίνηση:
 Σε  αγαπούμε πολύ    καλή και  φιλεύσπλαχνη μαμά μας ΕΕ.
Αλαλούμ.
Κάπως έτσι λειτουργεί αυτή η καμπάνια, για να μην παίρνει χαμπάρι ο κόσμος που πιστεύει αντίθετα  ότι αυτές οι επιδοτήσεις που δίνει η ΕΕ  είναι απ τα δικά  της   λεφτά!!
Και κανείς  δεν ρωτάει: 
Που  τα  βρίσκει η ΕΕ αυτά τα λεφτά  που χειρίζεται;
Απλούστατα  τα βουτάει  μέσω ΦΠΑ από όλους  τους λαούς της Ευρώπης και  τα χρησιμοποιεί στη συνέχεια  για  να  εφαρμόζει το πρόγραμμά της  που αποβλέπει στη δούλωση  των λαών που βρίσκονται στην κυριαρχία της.
Και για  να πετύχει να μην γίνει ποτέ το  ξεσκέπασμα της αλήθειας, σκορπά από  δω κι από κει διάφορα  μπαξίσια με τη μορφή   επιδοτήσεων  και   λοιπών   συνήθως   της πυρκαϊάς προγραμμάτων, και  ελάχιστα απ αυτά τα ποσά  πηγαίνουν σε χρήσιμα έργα.
.
Τα πολύ περισσότερα  δίνονται  αποκλειστικά και μόνο για να  εξαγοραστούν και μετατραπούνε  σε υποστηριχτές  και διαφημιστές της ΕΕ όσοι παίρνουν λεφτά  απ τα άχρηστα και συχνά   τελείως γελοία  επιδοτούμενά της   προγράμματα, τύπου -διάσωσης  των φαρμακερών  φιδιών που ζούνε στη Μήλο,
-στην  προστασία των αυγών της χελώνας  καρέτα- καρέτα,
-στην  περίθαλψη   και   υγειονομική  προστασία των πληγωμένων   άγριων πουλιών   σε ειδικά    γιαυτό το σκοπό   νοσοκομεία  πουλιών- κάπως έτσι-
-στις  πέντε η κάτι τέτοιο    αρκούδες    και  άλλα  παρόμοιας φύσης      παραγωγικά !!!και   μεγάλης σημασίας    όπως υποστηρίζουν προγράμματα: --Καλλιέργεια ρίγανης,
- Εκπαίδευσης  στην  κατασκευή καλαθιών.
-Στην  οργάνωση    πάσης μορφής  πανηγύρεων
-Στην  καταστροφή των παραδοσιακών  καϊκιών
-Στο ξερίζωμα αμπελιών, ελαιώνων και άλλων  χρήσιμων δέντρων κλπ. κλπ
Αλαλούμ. Αλαλούμ
Και χιλιάδες ευρωλιγούρηδες τρέχουν και ζητιανεύουν  ενίσχυση για να χαρτζιλικοθούνε  μερικοί απ αυτούς    η απλά να κάνουν το κέφι τους, φωνάζοντας με στεντόρια φωνή:
Ζήτω  της Παγκοσμιοποίησης και της  Ενωμένης Ευρώπης.
Γελοία  μεν πλην παράλληλα και σατανική μηχανή.
Στηριγμένη  στη βία και στην απάτη, στην απληστία και στη βλακεία τουλάχιστον εν μέρει του κόσμου.
Να που  πάει  λοιπόν ένα  σοβαρό μέρος απ   το 23 % , το ένα τέταρτο    περίπου των χρημάτων κάθε πολίτη που με τόση μανία  μαζεύουν οι αδίσταχτοι φοροεισπράχτορες    του κράτους της Τρόϊκα.
Γιαυτό  με τόση μανία  επιβάλουν   τις  αποδείξεις  και τις ταμιακές μηχανές   που εξυπηρετούνε την   φορομπηξία της    ΕΕ και Τρόϊκας.
Αυτό  το βλέπει  ο όποιος δήποτε  στο  διαδίκτυο:
  
« Φόρος  Προστιθεμένης  Αξίας- ΦΠΑ
Ο ομοιόμορφος  υπολογισμός  του φόρου σε όλα   τα κράτη μέλη καθώς και ο υπολογισμός ενός κοινού ποσοστού επ αυτού, αποτελούν τα βασικότερα στοιχεία  στη χρηματοδότηση    του κοινοτικού προϋπολογισμού και αυτός  ακριβώς  είναι και ο λόγος  που παρακολουθείται ιδιαίτερα η εφαρμογή του στα κράτη μέλη»  !!! 
Όσον αφορά , τα σοβαρά   έργα που χρηματοδοτεί   η  ΕΕ   επιστρέφοντας ένα μέρος απ τα εισπραττόμενα μέσω ΦΠΑ   στα φόρου υποτελή σ αυτήν  Κράτη,  ε, υπάρχουν κι αυτά, αλλά βέβαια    θα μπορούσαν να   χρηματοδοτούνται   αυτούσια από τα ίδια τα κράτη   χωρίς    να ξεζουμίζονται   οι   ανυπεράσπιστοί τους πολίτες. 

Μάνος Φαλτάϊτς 
Δευτέρα   3  Σεπτέμβρη 2012-
Βιγλατορία  του  Παλαιόπυργου- Σκύρος
  • Blogroll

  • Blog Archive