Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΦΥΛΑΚΕΣ!

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Κυριακή, Σεπτεμβρίου 02, 2012
Φυλακή ...όσοι δεν πληρώνουν την εφορία!
Η κυβέρνηση της τρόικας ετοιμάζεται να βάλει όλο το λαό στη φυλακή.  Γατί σε λίγο και να θέλει κανείς να πληρώσει τα χαράτσια, δεν θα μπορεί. 
Απο την άλλη οι τροϊκανοί και το ντόπιο υπηρετικό πολιτικό τους προσωπικό κλείνουν νοσοκομεία, παιδικούς σταθμούς , σχολεία κλπ.
Φαίνεται κάνουν πράξη απο την ανάποδη το σοφό γνωμικό που έλεγε: "Όπου ανοίγει ένα σχολείο κλείνει μια φυλακή".

Στο χέρι μας είναι να στείλουμε όλα αυτά τα λαμόγια στον καιάδα της ιστορίας πριν μας πεθάνουν όλους .
Διαβάστε την είδηση...

Σαρωτικοί έλεγχοι με διασταυρώσεις στοιχείων έρχονται για 8.500.000 φορολογούμενους.
Σύμφωνα με το “Βήμα” οι φοροφυγάδες που συλλαμβάνονται θα πρέπει να πληρώνουν άμεσα μέρος των οφειλών. Σε διαφορετική περίπτωση θα οδηγούνται στη φυλακή.

Αυτό καθώς μόνο φέτος είναι εκατοντάδες οι συλλήψεις για φοροδιαφυγή και χρέη προς το Δημόσιο, ωστόσο τα έσοδα που μπήκαν στα ταμεία του κράτους είναι ελάχιστα.

Πλέον θα πρέπει πριν την εκδίκαση της υπόθεσης ο κάθε υπόχρεος να καταβάλει μέρος των οφειλών για να μείνει εκτός φυλακής.

Ταυτόχρονα μπαίνουν μπροστά σαρωτικοί έλεγχοι σε όλα τα επίπεδα.
3.000.000 μισθωτοί μπαίνουν στο στόχαστρο. Οι ελεγκτές θα αθροίσουν όλα τα έσοδα που προκύπτουν ώστε να ελεγχθεί εαν πλήρωσαν τους φόρους που αναλογούν. Θα ζητηθούν όλα τα σχετικά στοιχεία από το ΙΚΑ με τις δηλώσεις εργοδοτών για τη διασταύρωση των στοιχείων με τα αντίστοιχα ΑΦΜ των φορολογουμένων, ενώ αντίστοιχη διαδικασία θα ακολουθηθεί και για τους συνταξιούχους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι για να εντοπιστούν αδήλωτα έσοδα θα γίνουν ακόμη και διασταυρώσεις πινακίδων αυτοκινήτων με τα ΑΦΜ των φορολογουμένων. Θα ελεγχθεί δηλαδή πόσα αυτοκίνητα είχε κάθε φορολογούμενος στην κατοχή του και κινούταν επί τουλάχιστον 1 μήνα μέσα στο 2011.
Όλα τα στοιχεία, έσοδα, ακίνητα, αυτοκίνητα θα διασταυρωθούν για να ελεγθεί εάν πληρώθηκαν οι φόροι που αναλογούν.

Πρώτοι θα μπουν στο στόχαστρο όσοι εμφανιστούν να έχουν έσοδα και δεν μπήκαν καν στον κόπο να υποβάλλουν φορολογική δήλωση.

  • Blogroll

  • Blog Archive