Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Η νέα εκδήλωση που δεν έχει "διευκρινιστεί"
Στην προσπάθεια τους, οι σ. του Σύριζα να μπαλώσουν τις γκάφες τους πέφτουν από την μία λούμπα στην άλλη.
Βγάζουν ανακοίνωση ότι δεν ήξεραν τίποτε για την παραχάραξη της αφίσας που καλούσε στην εκδήλωση στο Δουβλίνο.
Καλά, δεν φρόντισαν να ενημερωθούν για την νέα παραχάραξη που έγινε στην αφίσα που προσκαλούσε σε άλλη εκδήλωση του Σύριζα στην Ισπανία;
 Σε λίγο θα μας βγάλετε και νέα διευκρίνηση, για την Ισπανία αυτή τη φορά.
Δώστε  λίγη προσοχή σ. στη Κουμουνδούρου γιατί έχετε μπερδευτεί πολύ.
Γιατί από τη μιά συναντά ο πρόεδρος σας τον Πέρες και από την άλλη δύο βουλευτές σας επιβαίνουν στο Estelle και πάνε να σπάσουν (και καλά κανουν) το εμπάργκο στη Γάζα.
Οργανωθείτε λιγάκι.
Έκτός αν επιδιώκετε να προσφέρετε προϊόντα για όλα τα γούστα...

Αναδημοσιεύουμε από τον επίσημο ιστότοπο του Συνασπισμού την παρακάτω δήλωση: 
Διευκρίνιση από την Ενωμένη Αριστερή Συμμαχία για την αφίσα της δημόσιας συνάντησης με τον Γιάννη Σταθά, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ -ΕΚΜ...


 Η Ενωμένη Αριστερή Συμμαχία θα ήθελε να ζητήσει ανεπιφύλακτα συγγνώμη, στους συντρόφους της στο ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ και στο ΚΚΕ για την δυσαρέσκεια και για τη σύγχυση που προκλήθηκε από τη χρήση παραποιημένης φωτογραφίας, η οποία απεικονίζει διαμαρτυρία του ΚΚΕ και η οποία χρησιμοποιήθηκε σε αφίσες για την διαφήμιση της δημόσιας συνάντησης με ομιλητή τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ, Γιάννη Σταθά, στο Δουβλίνο στις 19 Οκτωβρίου. Η χρήση της παραποιημένης φωτογραφίας ήταν ένα σοβαρό λάθος που έχει ευλόγως προκαλέσει σύγχυση και δυσαρέσκεια.
Η Ενωμένη Αριστερή Συμμαχία θα ήθελε να διευκρινίσει ότι αυτό το λάθος είναι αποκλειστική ευθύνη της Ενωμένης Αριστερής Συμμαχίας, καθώς ούτε ο κ. Γιάννης Σταθάς, ούτε άλλα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ, είχαν δει την αφίσα πριν λάβει χώρα η συνάντηση.
Αναγνωρίζοντας το λάθος, η Ενωμένη Αριστερή Συμμαχία δεσμεύεται να διασφαλίσει ότι δεν θα ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο. Η  Ενωμένη Αριστερή Συμμαχία υπογραμμίζει την αλληλεγγύη της με τους αγώνες του εργαζόμενου Ελληνικού λαού, κατά των σκληρών μέτρων λιτότητας που επιβάλλονται από την Τρόικα και την Ελληνική Κυβέρνηση.
To Γραφείο Τύπου
  • Blogroll

  • Blog Archive