Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

ΟΚΔΕ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Τρίτη, Δεκεμβρίου 11, 2012
Ανακοίνωση Συμπαράστασης
 της Ο.Κ.Δ.Ε στους αγωνιστές του Κινήματος Δεν Πληρώνω

Η μνημονιακή κυβέρνηση της εσωτερικής τρόικας (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ) προσπαθεί με την καταστολή, τις διώξεις και την καταπάτηση των δημοκρατικών και πολιτικών δικαιωμάτων να επιβάλει την ολέθρια πολιτική της που οδηγεί στην εξαθλίωση, την φτώχεια και την πείνα. Κύριος στόχος της όσοι κινητοποιούνται ενάντια στην καταστροφική πολιτική της, όσοι υπερασπίζονται, τα κοινωνικά, πολιτικά και συνταγματικά δικαιώματα του ελληνικού λαού.

Οι αγωνιστές του κινήματος «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ», κομμάτι του αγωνιζόμενου ελληνικού λαού και πανελλαδικά γνωστοί, αγωνίζονται  για την κατάργηση των αντισυνταγματικών νόμων που επέβαλαν τα «διόδια» στο χειμαζόμενο ελληνικό λαό. Δεν έφτανε όμως μόνο αυτό, οι υπουργοί Ρέππας και Βορίδης μπροστά στο ογκούμενο ρεύμα άρνησης των πολιτών να πληρώνουν τα «διόδια» ποινικοποίησαν  αυτή τη δράση και υποχρέωσαν την αστυνομία να παίζει τον ρόλο του «φύλακα» των μεγαλοεργολάβων. Το κίνημα «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» από την πρώτη στιγμή βρέθηκε δίπλα στη δίκαιη αγανάκτηση και ενέργεια των πολιτών να μην πληρώνουν-όσοι ήθελαν-τα «διόδια». 
Αυτός είναι και ο λόγος που το κίνημα «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» μπήκε στο στόχαστρο άνομων συμφερόντων και κινήθηκαν εναντίον του οι διωκτικές αρχές με κατασκευασμένες κατηγορίες.

Αυτό το «έργο» επιτελεί , η μήνυση της τροχαίας του Κιάτου, εναντίον μελών του κινήματος «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» και πολιτών, οι οποίοι γνωστοί για την εντιμότητά τους και σύμφωνα με πληροφορίες μας, διεκδίκησαν και πήραν πίσω, με σύννομο τρόπο-και όχι τα παραμύθια που ισχυρίζονται οι κατήγοροί τους-τις πινακίδες που τους είχαν αφαιρεθεί άδικα και καταχρηστικά για άρνηση καταβολής διοδίων στην καρμανιόλα Κορίνθου-Πατρών.

Η Οργάνωση Κομμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδας (Ο.Κ.Δ.Ε.) καταγγέλλει στον ελληνικό λαό τις κατασκευασμένες κατηγορίες ενάντια στους αγωνιστές του κινήματος «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» και ζητάει να σταματήσει η άδικη δίωξη τους. 
Καλεί σε συμπαράσταση στους διωκόμενους αγωνιστές του κινήματος «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» που δικάζονται στο Πρωτοδικείο Κιάτου, τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012, στις 09.00 .

       Αθήνα Δεκέμβρης 2012
Το Πολιτικό Γραφείο της Ο.Κ.Δ.Ε.
  • Blogroll

  • Blog Archive