Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΣΤΟΡΑ ΤΟΥΣ

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Σάββατο, Φεβρουαρίου 16, 2013
Tην  Δευτέρα, 15/10/12, , γύρω στις 9:30μμ, τα μέλη του Κινήματος Δεν Πληρώνω, Κωνσταντίνος Δημητριάδης και Λεωνίδας Παπαδόπουλος, ενώ χρησιμοποιούσαν το Μετρό, στο σταθμό Αττική, διαπίστωσαν ότι ελεγκτές είχαν απομονώσει μια νεαρή κοπέλα και την τραμπούκιζαν, προφανώς για να τους δώσει τα στοιχεία της ταυτότητάς της, μιας και δεν είχε εισιτήριο...

Οι συναγωνιστές μας χωρίς να χάσουν χρόνο, έσπευσαν στο σημείο, απελευθέρωσαν άμεσα την κοπέλα και επέπληξαν επίμονα τους δύο ελεγκτές για την τραμπούκικη και ανήθικη συμπεριφορά τους καθώς και για το ρόλο του χαρατσοεισπράκτορα που διαδραματίζουν σε μία κοινωνία που κυριολεκτικά εξαθλιώνεται.


Οι ελεγκτές προφανώς φοβισμένοι, μια και πλέον δεν είχαν απέναντι τους μια αδύναμη κοπελίτσα, κάλεσαν το αστυνομικό όργανο το οποίο βρισκόταν παραδίπλα.


Οι συναγωνιστές μας αποφάσισαν να υποβάλλουν μηνύσεις στους ελεγκτές για την προφανέστατα παράνομη συμπεριφορά τους, δεδομένου ότι δεν διέθεταν ούτε καν πιστοποίηση.


Οι ελεγκτές με τη σειρά τους προφασίστηκαν βίαιη συμπεριφορά από μεριάς των συναγωνιστών μας και έτσι το σκηνικό, μεταφέρθηκε στο Α.Τ Αγίου Παντελεήμονα.


Εκεί έσπευσαν μέσα σε λίγα λεπτά γύρω στα 50 μέλη του Κινήματος Δεν Πληρώνω της τοπικής οργάνωσης των Πατησίων, νομικοί του Κινήματος Δεν Πληρώνω, εκπρόσωπος από τη λαϊκή συνέλευση Πατησίων  καθώς και συναγωνιστές από την Ομάδα Δράσης ενάντια στους αεροψεκασμούς, οι οποίοι δείξαν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους και τους ευχαριστούμε πολύ.


Οι ελεγκτές με εμφανώς αλλαγμένη συμπεριφορά αποφάσισαν ότι δε θέλουν να κάνουν μηνύσεις και έτσι και οι συναγωνιστές μας δεν προχώρησαν σε κάποια περαιτέρω νομική ενέργεια.


Η τρομοκρατία ενάντια στο λαό δε θα περάσει.


Τέρμα η εποχή που κάποιος "έκανε απλά τη δουλειά του" ενάντια στα συμφέροντα του 99% της κοινωνιας.
Στον κοινωνικό πόλεμο που βιώνει ο λαός μας, θα πρέπει όλοι να πάρουμε θέση και να διαλέξουμε στρατόπεδο.
 

 -Η αλληλεγγύη το όπλο μας
-Η αντεπίθεση το σύνθημα μας!
Οργανωμένος-συλλογικός αγώνας για να πάρουμε τις ζωές μας πίσω!


ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
www.kinimadenplirono.gr
  • Blogroll

  • Blog Archive