Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Παρεμβαση στην ΕΥΔΑΠ και στη Λαϊκή αγορά του Αγίου Ελευθερίου- φωτο

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Πέμπτη, Μαρτίου 21, 2013


Με την ευκαιρία της αυριανής παγκόσμιας ημέρας για το νερό το Κίνημα Δεν Πληρώνω επισκέφθηκε, σήμερα το πρωί,  τα γραφεία της ΕΥΔΑΠ επί της λεωφόρου Γαλατσίου.
Η παρέμβαση των συναγωνιστών του Κινήματος Δεν Πληρώνω στην ΕΥΔΑΠ της οδού Γαλατσίου βρήκε μεγάλη ανταπόκριση απο τους πολίτες που περίμεναν να πληρώσουν λογαριασμούς, να κάνουν διακανονισμούς για κομμένες παροχές νερού ή και να κάνουν παράπονα για υπέρογκους λογαριασμούς.
Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η συμπεριφορά του διευθυντή της ΕΥΔΑΠ που φαίνεται ότι θεωρεί τσιφλίκι του της υπηρεσία.

 Με τρόπο σκαιό και ανάλγητο απείλησε τους συναγωνιστές που με εντελώς ήρεμο τρόπο ενημέρωναν τους συμπολίτες μας για τα δικαιώματα τους και τις δυνατότητες επανασύνδεσης κομμένων νερών και διένειμαν την εφημερίδα μας.
Πρώτα κάλεσε τον security και μετά αφού οι συναγωνιστές δεν εκάμφθησαν και συνέχισαν την συνομιλία με τους πολίτες, απείλησε με την αστυνομία.
Είναι ένα ακόμη χαρακτηριστικό περιστατικό ενός ανθρώπου που νομίζει ότι αν φανεί βασιλικότερος του βασιλέως, θα τον κρίνουν ευνοϊκά οι "από πάνω" προκειμένου να διατηρήσει την θεσούλα του όταν οι άλλοι θα απολύονται. Κούνια που τον κούναγε...
Σε αντίθεση με τον προϊστάμενο οι εργαζόμενοι στην ΕΥΔΑΠ  ήταν ευγενέστατοι και εξέφρασαν την χαρά τους για την παρουσία των μελών του Κινήματος Δεν Πληρώνω.

Οι συναγωνιστές παρενέβησαν και στην τοπική λαϊκή του Αγίου Ελευθερίου όπου οι αγοραστές αντί για τα γεμάτα καρότσια των παλιών εποχών έβαζαν τα λιγοστά ψώνια σε πλαστικές σακούλες.
Μεγάλα προβλήματα αντιμετωπίζουν και οι παραγωγοί και οι πωλητές της λαϊκής που ίσα- ίσα βγάζουν το μεροκάματο.
Γενικά η παρέμβαση των συναγωνιστών του πυρήνα Πατησίων έδειξε την διάθεση του κόσμου να αλλάξει την ζωή του. Βέβαια από την απλή διάθεση μέχρι την πράξη χρειάζεται το κλικ για να γίνει το ποιοτικό άλμα. Σχεδόν το σύνολο εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για το Κίνημα και πολλοί δήλωσαν την πρόθεση να επισκεφθούν τα γραφεία μας στην οδό Καυτατζόγλου 35, στα Πατήσια.
Οι δράσεις θα συνεχίζονται καθημερινά.
 Όποιος φίλος θέλει να συμμετέχει στις παρεμβάσεις μας στις γειτονιές μπορεί να τηλεφωνήσει στα τηλ: 211 0192839, 6932067879, 6984853894







  • Blogroll

  • Blog Archive