Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Η ανάρτηση θα ενημερώνεται ώστε να περιλαμβάνει όλα τα νέα ψηφίσματα συμπαράστασης που θα λαμβάνουμε. Σας ευχαριστούμε για την στήριξη!! Όλοι μαζί, μπορούμε!!
 
ΚΑΙ ΟΙ ΗΡΩΙΚΟΙ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ


ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΤΗΣΙΩΝ: ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ


Επιτροπή Αγώνα ΤΡΑΓΑΝΑΣ κατά των διοδίων

Ο συναγωνιστής Αργύρης Αλεξίου από την Τραγάνα μαζί με
 τον συναγωνιστή Λεωνίδα Παπαδόπουλο από την Αθήνα
κατά τη διάρκεια ανοίγματος διοδίων.
Η δίωξη σε βάρος των αγωνιστών του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ αλληλέγγυοι ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Για την Επιτροπη Αγωνα ΤΡΑΓΑΝΑΣ κατα των διοδιων 
Αργύρης Αλεξίου



Ανακοίνωση Συμπαράστασης...
 της Ο.Κ.Δ.Ε στους αγωνιστές του Κινήματος Δεν Πληρώνω
Η μνημονιακή κυβέρνηση της εσωτερικής τρόικας (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ) προσπαθεί με την καταστολή, τις διώξεις και την καταπάτηση των δημοκρατικών και πολιτικών δικαιωμάτων να επιβάλει την ολέθρια πολιτική της που οδηγεί στην εξαθλίωση, την φτώχεια και την πείνα. Κύριος στόχος της όσοι κινητοποιούνται ενάντια στην καταστροφική πολιτική της, όσοι υπερασπίζονται, τα κοινωνικά, πολιτικά και συνταγματικά δικαιώματα του ελληνικού λαού.


Οι αγωνιστές του κινήματος «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ», κομμάτι του αγωνιζόμενουελληνικού λαού και πανελλαδικά γνωστοί, αγωνίζονται  για την κατάργηση των αντισυνταγματικών νόμων που επέβαλαν τα «διόδια» στο χειμαζόμενο ελληνικό λαό. Δεν έφτανε όμως μόνο αυτό, οι υπουργοί Ρέππας και Βορίδης μπροστά στο ογκούμενο ρεύμα άρνησης των πολιτών να πληρώνουν τα «διόδια» ποινικοποίησαν  αυτή τη δράση και υποχρέωσαν την αστυνομία να παίζει τον ρόλο του «φύλακα» των μεγαλοεργολάβων. Το κίνημα «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» από την πρώτη στιγμή βρέθηκε δίπλα στη δίκαιη αγανάκτηση και ενέργεια των πολιτών να μην πληρώνουν-όσοι ήθελαν-τα «διόδια». 
Αυτός είναι και ο λόγος που το κίνημα «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» μπήκε στο στόχαστρο άνομων συμφερόντων και κινήθηκαν εναντίον του οι διωκτικές αρχές με κατασκευασμένες κατηγορίες.

Η Οργάνωση Κομμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδας (Ο.Κ.Δ.Ε.) καταγγέλλει στον ελληνικό λαό τις κατασκευασμένες κατηγορίες ενάντια στους αγωνιστές του κινήματος «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» και ζητάει να σταματήσει η άδικη δίωξη τους. 
Καλεί σε συμπαράσταση στους διωκόμενους αγωνιστές του κινήματος «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» .

Το Πολιτικό Γραφείο της Ο.Κ.Δ.Ε.




ΕΠΑΜ: ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» 
 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ

Το Ε.Πα.Μ. στέκεται αλληλέγγυο στα μέλη του Κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ  που δικάζονται για ακόμα μια φορά για τους αγώνες τους. Στις διώξεις που μεθοδεύουν δωσίλογοι πολιτικοί και μεγαλοεργολάβοι θα αντιπαραθέσουμε την ενότητα των κινημάτων του λαού και την αγωνιστική μας αλληλεγγύη.



Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του ΕΠΑΜ  σε αγωνιστική κινητοποίηση συμπαράστασης την Τετάρτη 29/5/201313 στα δικαστήρια της πρώην Σ.Ε. στο κτίριο 2, αίθουσα 4 στις 11:00’ το πρωί.


Αθήνα 27/5/2013
Η Πολιτική Γραμματεία του Ε.Πα.Μ.




ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ -ΣΕΛΜΑ:
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ.






  • Blogroll

  • Blog Archive