Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

"Το σχιζοφρενικο ερωτημα στο οποιο κληθηκαν να απαντησουν οι προεδροι των ΕΛΜΕ , ως μη οφειλαν,αφου απο τις γενικες τους συνελευσεις ηταν εξουσιοδοτημενοι να υπερψηφισουν την απεργια και να προτεινουν μονο μετρα και τροπους υλοποιησης, και το οποιο τεθηκε με μια πρωτοφανη μεθοδευση απο την πλειοψηφια του προεδρειου της ΟΛΜΕ (ΠΑΣΚ,ΔΑΚΕ,ΣΥΡΙΖΑ) ειχε...
δυο σκελη:
 1) ειστε υπερ η κατα της απεργιας και 2) θεωρειτε οτι υπαρχουν οι οροι υλοποιησης της;
Τα αποτελασματα:92% (ή καπου τοσο ,παντως πανω απο 90%)ΥΠΕΡ της απεργιας.
Στο δευτερο σκελος.
 Υπαρχουν οι οροι:
18 ΕΛΜΕ ΝΑΙ.
9 ΕΛΜΕ ΟΧΙ.
57 ΕΛΜΕ λευκο.
Μετα ακολουθησε το απολυτο χαος!
ΠΑΣΚ,ΔΑΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ (προεδρειο,δηλαδη Κοτσυφακης,για να τα λεμε με το ονομα τους), επιδιδονται σε μια λυσσαλεα προσπαθεια να ερμηνευσουν τα λευκα ως οχι, οτι δλδ δεν υπαρχουν οι οροι.
 Ο κοσμος φωναζει "τερμα πια στην κοροιδια,οι συνελευσεις ψηφισαν απεργια".
Πολλοι προεδροι ΕΛΜΕ ζητανε να τεθει το ξεκαθαρο ερωτημα "αναστολη ή οχι της απεγιας" σε ψηφοφορια.
 Επι 3 ωρες το προεδρειο αρνειται να το θεσει σε ψηφοφορια.
Ο προεδρος επιχειρει να βγει απο την αιθουσα με το προσχημα τουαλετας, του φρασσεται η εξοδος. Ροκανιζουν το χρονο,προσπαθουν να φυλορροησει ο κοσμος.
 Στο τελος, 1 η ωρα, μπαινει σε ψηφοφορια μια προταση για απεργια την Παρασκευη και επανεκτιμηση της καταστασης.
Ο Κοτσυφακης τη διαβαζει μεσα απο τα δοντια του. Καποιοι φωναζουν οτι δεν ακουστηκε η προταση, τους λεει οτι δε φταιει ,αφου δεν κανουν ησυχια.
Σηκωνονται καποια χερια υπερψηφισης.
Και ο Κοτσυφακης (ΣΥΡΙΖΑ) καταληγει: αρα η προταση δεν ψηφιζεται,αρα (δια της εις ατοπον απαγωγης και χωρις να τεθει εκ νεου σε ψηφοφορια) περναει η προταση του δσ της ολμε, ληγει τωρα η συνεδριαση!!!!!!
Τετοια λυσσαλεα προσπαθεια να μην ψηφιστει η απεργια δεν μπορουσαμε να την φανταστουμε. Φευγουμε βουβοι.....Ωστοσο,το ακριβες ειναι οτι σημερα δεν ειχαμε αποφαση της συνελευσης των προεδρων , αλλα ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ της πλειοψηφιας της ΟΛΜΕ.
Ντροπη και ξεφτιλα........"
Ε.Π.
  • Blogroll

  • Blog Archive