Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Μήνυση κατέθεσε ο Παναγιώτης Μιχελής κατά 3 ελεγκτών λεωφορείων που τον τραμπούκισαν κατά την διάρκεια ελέγχου που έκαναν την 12/2/13.
Ας θυμηθούμε την καταγγελία του όταν προσήλθε κάτωχρος και ασθμαίνων στα γραφεία του Κινήματος Δεν Πληρώνω στα Πατήσια (βλέπε και ΕΔΩ):

"...Θέλω να σας κάνω μια σοβαρή καταγγελία" μας είπε, και σωριάστηκε σε μια καρέκλα. Κάποιος συναγωνιστής του έδωσε αμέσως νερό και αφού ήπιε λίγο και πήρε δυό ανάσες μας είπε:..

"Πήρα το λεωφορείο Β9 από την οδό Χαλκοκονδύλη. Γύρω στις 8 μμ. Στο ύψος του Αγίου Παντελεήμονα μπήκαν μέσα 3 ελεγκτές. Ήταν άνδρες γύρω στα 40 με 50. Κανονικού αναστήματος. Ο ένας ήταν φαλακρός. Όταν ζήτησαν εισιτήριο τους είπα ότι δεν έχω και πως είμαι ΑΜΕΑ (Άτομο με αναπηρία)  67%, λόγω εγκεφαλίτιδας. Σηκώθηκα και πήγα να κατέβω. Με εμπόδισαν και μου είπαν δεν πας πουθενά. Συνέχισα και τότε οι δύο βρίζοντας , με κλώτσησαν δυνατά στο σώμα και  ο ένας με χτύπησε δυνατά στο κεφάλι!
Κατέβηκα συγχισμένος από το όχημα. Στο δρόμο ζαλιζόμουν και έκανα εμετό. Τώρα νοιώθω αδυναμία και ζάλη"....


Δείτε το βίντεο με την σχετική καταγγελία του αμέσως μετά το συμβάν:

Ο Παναγιώτης Μιχελής προσήλθε στην εισαγγελία και κατέθεσε την μήνυση συνοδευόμενος από τον δικηγόρο Βασίλη Παπανικολάου, της ομάδας νομικής βοήθειας του Κινήματος Δεν Πληρώνω, του Βασίλη Παπαδόπουλου, προέδρου της ΣΕ του Κινήματος Δεν Πληρώνω   και πολυμελούς αντιπροσωπείας του Κινήματος.
Επίσης παρόντες ήταν και εκπρόσωποι του τύπου καθώς και άτομα με αναπηρία μιας και το θέμα τους  έχει θορυβήσει και ευαισθητοποιήσει ιδιαίτερα .
Το σχετικό βίντεο.
  • Blogroll

  • Blog Archive