Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Να κάνουμε την ΕΡΤ το Πολυτεχνείο του σήμερα!

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Τετάρτη, Ιουνίου 12, 2013


Να κάνουμε την ΕΡΤ το Πολυτεχνείο του σήμερα!

Για ακόμα μια φορά, στην Ελλάδα των μνημονίων, εργαζόμενοι απαγχονίζονται στο όνομα της οικονομικής «εξυγίανσης». Το πρόγραμμα των απολύσεων και της εξόντωσης των νοικοκυριών αυτή τη φορά εφαρμόζεται στην ΕΡΤ. 
Οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που καταδικάζονται και βαφτίζονται ως «το πρόβλημα της Κρατικής τηλεόρασης». Όμως η αλήθεια δεν είναι αυτή. Οι μόνοι ένοχοι για τον τρόπο λειτουργίας της ΕΡΤ είναι τα κόμματα και οι πολιτικοί που την χρησιμοποίησαν τόσα χρόνια, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα μικροπολιτικά τους συμφέροντα και τα συμφέροντα των εντολέων τους, των μεγάλων οικονομικών παραγόντων του τόπου. 
Ένοχοι είναι οι διορισμένοι κομματικοί διευθυντές, οι εντεταλμένοι να καθορίζουν την πολιτική γραμμή και όχι οι απλοί εργαζόμενοι που καλούνται εν μία νυκτί να αντιμετωπίσουν τον εφιάλτη της ανεργίας.
Αυτοί που τόσα χρόνια επωφελούνται εις βάρος του ελληνικού λαού, συνεχίζουν να βρίσκονται στο απυρόβλητο, μαζί φυσικά με τα καλοπληρωμένα παπαγαλάκια τους. Την ίδια στιγμή, οι απλοί εργαζόμενοι, που δεν πατούν στις πλάτες κανενός «ισχυρού», καλούνται να πληρώσουν τις αμαρτίες των λίγων καλοθρεμμένων. 
Ως Κίνημα Δεν Πληρώνω δηλώνουμε αλληλέγγυοι προς τους εργαζόμενους και τους διαχωρίζουμε από τα καλοπληρωμένα παπαγαλάκια και την πολιτική που ασκεί η ΕΡΤ ως συστημικό ΜΜΕ, κατ’ εντολή των μεγαλοκαρχαριών της χώρας. Βρισκόμαστε νυχθημερόν στο πλάι τους, στις μεγάλες ιστορικές συγκεντρώσεις στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, αλλά και σε όλη τη χώρα που χτυπά ο παλμός των κινητοποιήσεων.
Καταδικάζουμε τις ανθρωποθυσίες που έχουν αποφασίσει αυτοί οι ίδιοι, που χρησιμοποιώντας ως υποχείριο και εργαλείο της προπαγάνδας τους την Κρατική τηλεόραση, κατάφεραν να οδηγήσουν τον ελληνικό λαό στην απόλυτη εξαθλίωση.
 Όλοι στο πλευρό των εργαζόμενων στην ΕΡΤ! 
Η τρομοκρατία δε θα περάσει!
Να κάνουμε την ΕΡΤ το Πολυτεχνείο του σήμερα!

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
www.kinimadenplirono.gr
  • Blogroll

  • Blog Archive