Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013


 Σήμερα το πρωί, ένα ακόμη παλληκάρι έχασε τη ζωή του στους δολοφονικούς παραδρόμους των εθνικών οδών . Ένα ακόμη θύμα των παραδρόμων που σκοτώνουν.
H ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού:
«Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 05 Ιουνίου 2013, στις 05:50 περίπου, στην παράπλευρη οδό της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας στο ύψος της περιοχής Συκάμινο, ερπυστριοφόρο όχημα Μ113, εξετράπη της πορείας του έπεσε σε χαράδρα και ανετράπη με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του Στρατιώτη (ΠΝ) Ε. Κ. Το ερπυστριοφόρο όχημα συμμετείχε σε φάλαγγα οχημάτων του 575 Τάγματος Πεζοναυτών, η οποία κινείτο με προορισμό τον Λιμένα Ωρωπού, λόγω της συμμετοχής των τμημάτων σε Εθνική Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων.
Για το περιστατικό έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση και Προανάκριση από τα αρμόδια στρατιωτικά όργανα. Στον τόπο του δυστυχήματος μετέβη ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος κ. Αθανάσιος Τσέλιος για να συντονίσει τις έρευνες.
Η Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του θανόντος».
Εδώ και χρόνια το Κίνημα Δεν Πληρώνω έχει επιστήσει την προσοχή για την επικινδυνότητα των ακατάλληλων και δολοφονικών παραδρόμων. Σε ένα βίντεο πριν 3 χρόνια, ο Τάσος Μαρκουίζος- Ιαβέρης είχε εντοπίσει τους κινδύνους για την ζωή αυτών που επιλέγουν τους παραδρόμους για τις μετακινήσεις τους.
Το αρμόδιο υπουργείο, οι μεγαλοεργολάβοι και τώρα και οι δικαστές του Συμβουλίου της Επικρατείας μας υποδεικνύουν ανερυθρίαστα: "Αν δεν θέλετε να πληρώνεται διόδια να πηγαίνεται από τους παραδρόμους!"
Είναι αυτοί οι παράδρομοι που προ μηνός σκότωσαν 2 άτομα στα διόδια Αφιδνών, σκότωσαν ένα δεκαενιάχρονο παλληκάρι στα διόδια Μώλου κλπ.
Όταν ένα άρμα μάχης, ειδικά κατασκευασμένο για ανώμαλα http://www.blogger.com/blogger.g?blogID=4696055852229944497#editor/target=post;postID=6311607159919796135εδάφη καταλήγει σε γκρεμό και σκοτώνει τον φαντάρο, φανταστείτε ένα απλό ΙΧ.
Προτείνουμε σε όλους αυτούς τους ακριβοπληρωμένους μεγαλοσχήμονες που κυνικά προτείνουν τους παραδρόμους για τις μετακινήσεις μας να τους χρησιμοποιούν αυτοί με τις οικογένειες τους. Και τους ευχόμαστε ειλικρινά να μην θρηνήσουν κανένα θύμα,νεκρό ή τραυματία...
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
 ΜΩΛΟΣ: ΟΙ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟΙ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ
ΤΡΑΓΙΚΟ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΑΦΙΔΝΩΝ- ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΚΟΜΒΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
 ΔΥΟ ΝΕΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΑΦΙΔΝΩΝ- Η ΝΕΑ ΟΔΟΣ ΣΕ ΡΟΛΟΥΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ! 
ΤΩΡΑ! ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΦΙΔΝΩΝ
 Ανασφαλείς και επικίνδυνοι παράδρομοι


  • Blogroll

  • Blog Archive