Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟ ΑΠΟΛΥΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΓΚΟΥΛΙΩΝΗ

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Σάββατο, Ιουνίου 22, 2013


Στις 25 Μαρτίου 2012 ένα μεγάλο κομμάτι του Ελληνικού λαού ξεσηκώνεται ενάντια σε κυβέρνηση και μνημόνια και διαδηλώνει μέσα στις παρελάσεις εκείνης της μέρας, σε πολλές πόλεις της χώρας.
Σε μια απ’ αυτές τις αντικυβερνητικές και αντιμνημονιακές διαδηλώσεις, στην πόλη της Λάρισας, συλλαμβάνεται από τις δυνάμεις καταστολής του κράτους ο Τρικαλινός δάσκαλος Στέφανος Γκουλιώνης. 
Αποτέλεσμα αυτής της σύλληψης είναι ο εν λόγω δάσκαλος να απειλείται σήμερα με απόλυση από την εργασία του, με τη ρετσινιά της...
«απρεπούς συμπεριφοράς εκτός υπηρεσίας»!
Ο Στέφανος Γκουλιώνης, δάσκαλος του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Λάρισας για παιδιά με αυτισμό, παραπέμπεται άμεσα στο πειθαρχικό συμβούλιο, με την κατηγορία της «ανάρμοστης για δημόσιο υπάλληλο συμπεριφορά εκτός υπηρεσίας»!  Αιτία ή πρόφαση για την παραπομπή του εν λόγω εκπαιδευτικού είναι η πρωτόδικη καταδίκη του από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας, με την ψεύτικη κατηγορία της «αντίστασης κατά της αρχής», μετά τη σύλληψή του. Η υπόθεση αυτή θα κριθεί στις 24-10-2013 στο Εφετείο Λάρισας και είναι βέβαιο ότι η όποια ψευδής κατηγορία και ποινή θα καταπέσουν.  Προς το παρόν όμως ο συγκεκριμένος εκπαιδευτικός απειλείται να απολυθεί από την εργασία του.
Το κράτος κάνει χρήση ενός ολοκληρωτικού και παράλογου μνημονιακού νόμου, θέτοντας το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό σε διαθεσιμότητα και χαρακτηρίζοντάς τον επίορκο!  Πρόκειται για μια καθαρά πολιτική δίωξη, φρονηματικού και εκδικητικού χαρακτήρα, που υιοθετεί το κράτος προκειμένου να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα φόβου και υποταγής προς τους υπηκόους του  ͘ ότι δηλαδή εάν δεν σκύψεις το κεφάλι και τολμήσεις να αμφισβητήσεις την υπάρχουσα κατάσταση πραγμάτων, κινδυνεύεις να σε πετάξουν στο δρόμο!
Προς το τέλος αυτού του μήνα (Ιουνίου του 2013), ο εν λόγω εκπαιδευτικός περνάει από πειθαρχικό συμβούλιο, προκειμένου να αποφασιστεί η τύχη του.  Θα αφήσουμε να τον πετάξουν στο δρόμο οι λακέδες του κράτους;  Δεν πρέπει να αντισταθούμε και να τον υποστηρίξουμε;
ΚΑΜΙΑ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΓΚΟΥΛΙΩΝΗ!
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΚΥΒΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ!
Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
«Ω άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα, να σου χαλάνε τ’ όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις…»

Αναρχική ομάδα Τρικάλων
  • Blogroll

  • Blog Archive