Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω εκφράζει την αμέριστη αλληλεγγύη του στον τούρκικο λαό που έχει εξεγερθεί ενάντια στην κοινωνική αδικία και βαρβαρότητα που έχει επιφέρει το αδίστακτο καθεστώς του Ερντογάν και της τουρκικής άρχουσας τάξης. 

Η παγκοσμιότητα της κρίσης δημιουργεί ρήγματα στα θεμέλια του βάρβαρου και σαθρού καπιταλιστικού οικοδομήματος σε όλον τον πλανήτη. 

Στην Ελλάδα, η μεγάλη λαϊκή εξέγερση που ήρθε ως αποτέλεσμα της βαθύτατης κοινωνικοοικονομικής κρίσης και της βαρβαρότητας της άρχουσας τάξης, ξεκίνησε με την εξέγερση του Δεκέμβρη του 2008 και συνεχίστηκε με τις μεγάλες παλλαϊκές διαδηλώσεις στην Πλατεία Συντάγματος. 
Στον υπόλοιπο κόσμο, η εργατική τάξη και τα φτωχά λαϊκά στρώματα δείχνουν να ξυπνούν το ένα μετά το άλλο. Ισπανία, Πορτογαλία, Τυνησία, Αίγυπτος, Λιβύη, Συρία, Νότιος Αφρική, Κύπρος, Σουηδία, Τουρκία είναι μόνο μερικές από τις χώρες που η εργατική τάξη δείχνει τα δόντια της.


Φαίνεται τώρα, περισσότερο παρά ποτέ, πως οι λαοί έχουν κοινούς φίλους και κοινούς εχθρούς. Οι κοινωνίες χωρίζονται σε τάξεις. Το 99% του ελληνικού εργαζόμενου λαού είναι ταυτισμένο με τα συμφέροντα του 99% του τούρκικου λαού και όλων των λαών του κόσμου. Ο κοινός μας εχθρός είναι το 1% που παγκόσμια μας εκμεταλλεύονται και μας απομυζούν σαν βδέλλες κατατρώγοντας ότι με κόπο και ιδρώτα παράγουμε.

Ο Ερντογάν και ο Ομπάμα δείχνουν πανικόβλητοι μπροστά στις εξελίξεις οι οποίες έχουν ως πρωταγωνιστή τον επαναστατημένο λαό. 
Η ώρα μηδέν για το βάρβαρο σύστημά τους πλησιάζει. Όταν όλα αυτά τα ρυάκια της οργής γίνουν ένας παγκόσμιος χείμαρρος ανατροπής τα ελικόπτερα δε θα τους χωρούν. Ας τρέμουν την οργή των καταπιεσμένων. 

Σε Ελλάδα, Κύπρο και Τουρκία, ο εχθρός είναι στις τράπεζες και στα υπουργεία!
Μόνη λύση η ανατροπή τους!!

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

www.kinimadenplirono.gr


  • Blogroll

  • Blog Archive