Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Χθες αναρτήσαμε την καταγγελία επιβάτη σε τρόλεϊ για πλήθος παραβάσεων και παρανόμων πράξεων ελεγκτών που η κορυφαία είναι ο ξυλοδαρμός του. ( Βλέπε την καταγγελία ΕΔΩ
Η διοίκηση του ΟΣΥ ουσιαστικά αρνείται να δώσει  τα στοιχεία των εμπλεκομένων υπαλλήλων της παραπέμποντας στις γραφειοκρατικές καλένδες την υπόθεση και επιφυλάσσοντας για τον εαυτό της και όχι για την δικαιοσύνη τον ρόλο του τελικού κριτή .  Κωλυσιεργώντας ασύστολα εδώ και 1 μήνα δεν αποκαλύπτει τα ονόματα κερδίζοντας χρόνο και ροκανίζοντας το τρίμηνο διάστημα που έχει κανείς για να υποβάλει μήνυση.
Όπως είναι γνωστό οι ελεγκτές είναι υποχρεωμένοι να φέρουν ειδική ταμπέλα- καρτελάκι όπου πρέπει να φαίνονται καθαρά όλα τα στοιχεία του ελεγκτή.
Να ξέρουν ότι κανένα τέχνασμα δεν θα μας εμποδίσει να κάνουμε την αλήθεια να έρθει στο φως και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί. Οι συγκαλύψεις αυτές οδήγησαν στην αλλαζονική αίσθηση υπεροχής και ατιμωρησίας των ελεγκτών με επακόλουθα συμβάντα σαν και αυτά της δολοφονίας του 19χρονου Θανάση Καναούτη στο Περιστέρι.
Απαιτούμε να δωθούν άμεσα τα στοιχεία των εμπλεκομένων υπαλλήλων του ΟΣΥ.
Να σταματήσουν τώρα οι έλεγχοι των κεφαλοκυνηγών στα ΜΜΜ.
Η μεταφορά είναι κοινωνικό δικαίωμα για όλους.

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
www.kinimadenplirono.gr

  • Blogroll

  • Blog Archive