Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Μόλις τώρα μας πήρε, στο τηλέφωνο,   η Χρυσούλα Μέρμελα από την Πάτρα. " Μου συνέδεσαν το ρεύμα! Είπε δυνατά, όλο χαρά. Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη!"
"Ήρθε ένα συνεργείο της ΔΕΗ ανέβηκε στην κολόνα και τώρα έχουμε ρεύμα. Θα μπορέσουμε να βάλουμε τον ανεμιστήρα, να έχουμε οξυγόνο για τον μικρό και να δουλέψω την καντίνα για να μπορέουμε να ζήσουμε", συνέχισε.
"Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Κίνημα μας, το Κίνημα Δεν Πληρώνω και σε όλους τους αλληλέγγυους. Ο αγώνας μας πρέπει να συνεχιστεί για όλους τους ανθρώπους, για όλη την κοινωνία" μας είπε.
Οι συναγωνιστές του Κινήματος Δεν Πληρώνω θα μεταβούν κανονικά στην Πάτρα όπως είχαμε προγραμματίσει, με μιά μεγάλη νίκη στην φαρέτρα του αγώνα μας, να μην μείνει κανένας μόνος του στη κρίση, να μην μείνει κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα! 

 Την Τρίτη  θα γινει κανονικά η αποφασισμένη επίσκεψη στην Εισαγγελία της Πάτρας και τη ΔΕΗ. 
Μην δειξουμε εφησυχασμενοι γιατι ειναι ικανοι μεθαυριο να τους κοψουν παλι το ρεύμα.
Καμια εμπιστοσυνη στο κρατος και τους υποταχτικους του. Προκειται για μια  μεγαλη νικη και πρεπει να το κοινοποιησουμε παντου. Να καταλαβει και ο σκυμμενος πολιτης οτι με συλλογικο αγωνα μπορουμε πολλα!

Αύριο στις 10:30 πμ στην εισαγγελία (στα δικαστήρια της Πάτρας)  και από εκεί στη ΔΕΗ Πάτρας. 
Το Κίνημα Δεν Πληρώνω και αλληλέγγοι από τις Λαϊκές συνελεύσεις της Πάτρας θα είναι εκεί . Καλούμε όλους τους Πατρινούς να δώσουν ενεργητικό παρόν


Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε...
  • Blogroll

  • Blog Archive