Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Η χούντα της τρόικα και του ντόπιου πολιτικού της προσωπικού, έκαναν το παν προκειμένου να διαλύσουν το Εθνικό Σύστημα Υγείας. 
Η Δημόσια Υγεία, από κοινωνικό αγαθό, μετατράπηκε σε εμπόρευμα μόνο για τους έχοντες, αποκλείοντας εκατομμύρια ανασφάλιστων και άπορων συμπολιτών μας, οι οποίοι δεν έχουν δυνατότητα πρόσβασης και νοσηλείας στα δημόσια νοσοκομεία καθώς και πληρωμής των εισιτηρίων και των πανάκριβων παραβόλων των παρακλινικών εξετάσεων. 

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω, αγωνίζεται εδώ και πέντε χρόνια στη πρώτη γραμμή του αγώνα για υψηλού επιπέδου δημόσια και δωρεάν υγεία, για να μην κλείσει κανένα νοσοκομείο από τη μνημονιακή λαίλαπα, για την κατάργηση των "νόμιμων" αλλά αντισυνταγματικών και άδικων εισιτηρίων και λοιπών παραβόλων στα δημόσια νοσοκομεία καθώς και ενάντια στους παράνομους και άθλιους εκβιασμούς κάποιων λειτουργών της υγείας μέσω χρηματισμού και "φακελλακίων". Σάρκα από τη σάρκα του εργαζόμενου και άνεργου λαού, το Κίνημα Δεν Πληρώνω πρωτοστάτησε και πρωτοστατεί στους συνδικαλιστικούς αγώνες των υγειονομικών για αξιοπρεπείς μισθούς και συνθήκες εργασίας ενάντια στις διαθεσιμότητες-απολύσεις και τους εκβιασμούς των εκάστοτε διοικήσεων. 

Η υγειονομική βόμβα που έχει σκάσει στην ελληνική κοινωνία, έχει φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς, την τρόικα, τους τραπεζίτες και την ελληνική κυβέρνηση με τους εκάστοτε υπουργούς-δήμιους της δημόσιας υγείας και έχει ως αποτέλεσμα την κυριολεκτική γενοκτονία του λαού μας. Στα πλαίσια αυτά, και ταυτόχρονα με τον αγώνα για δημόσια δωρεάν υγεία για όλο το λαό, το Κίνημα Δεν Πληρώνω, ίδρυσε το "Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης του Κινήματος Δεν Πληρώνω" το οποίο απευθύνεται σε ανασφάλιστους και άπορους συμπολίτες μας. 

Προς το παρόν λειτουργεί το οφθαλμολογικό ιατρείο, από εθελοντές συναγωνιστές οφθαλμίατρους του Κινήματος Δεν Πληρώνω και παρέχει υψηλότατου επιπέδου  οφθαλμολογικές  διαγνωστικές εξετάσεις,  δωρεάν. 

Καλούμε όλους τους ανασφάλιστους και άπορους ασθενείς συμπολίτες μας, τους οποίους η ντόπια κατοχική κυβέρνηση έχει αποκόψει από κάθε δυνατότητα πρόσβασης στη δημόσια δωρεάν υγεία να προσέλθουν και να εξεταστούν οφθαλμολογικά στο "Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης του Κινήματος Δεν Πληρώνω". 

Η εξέταση γίνεται μόνο με ραντεβού στα τηλέφωνα 211 0192839 

Καυτατζόγλου 8, Πατήσια, ΗΣΑΠ Αγιος Ελευθέριος
  • Blogroll

  • Blog Archive