Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Οι...συνήθεις κατηγορούμενοι από το κράτος των μεγαλοεργολάβων, Βασίλης Παπαδόπουλος και Μαρία Λεκάκου- Παπαδοπούλου. Εδώ στην φετινή πορεία του Πολυτεχνείου.
Η Ολυμπία οδός ΑΕ (συμφερόντων Μπόμπολα και σία) για μια ακόμη φορά σέρνει στα δικαστήρια το Κίνημα Δεν Πληρώνω. Με μιά χαλκευμένη κατηγορία, οι συναγωνιστές Βασίλης Παπαδόπουλος και Μαρία Λεκάκου- Παπαδοπούλου καλούνται να δικαστούν την Παρασκευή 22/11/13, στα δικαστήρια της Πάτρας.
 Οι κατηγορίες είναι: παρακώλυση συγκοινωνιών και φθορά ξένης περιουσίας.

Το κρατος των τραπεζιτων και των μεγαλοεργολαβων αποδεικνυει για μια ακομη φορα ποσο ανεξαρτητη δικαιοσυνη διαθετει.
Εντελως "τυχαια και συμπτωματικα" μελη του Κινηματος Δεν Πληρωνω, εχουν κληθει το τελευταιο διαστημα να περασουν απο τις αιθουσες των δικαστηριων για να δικαστουν με έωλες και χαλκευμενες κατηγοριες που σχετιζονται με την παλη μας εναντια στους χαρατσοεισπρακτορες μεγαλοεργολαβους των διοδιων.
 Με τον νομο Ρεππα δεν....
καταφεραν να καμψουν το κινημα μας. Με τους αορατους τροχονομους , τα προστιμα και τις κλησεις, τιποτα. Με τους Μαγκουφηδες- τραμπουκους βαλτους και βολευτες μας πεισμωσαν περισσοτερο (υποθεση τραυματισμου της συναγωνιστριας μας και υποψηφιας στην Φθιωτιδα Σουλας Γαλανη- Αυλακιωτη).
Με τις διωξεις, τις συλληψεις, τις μηνυσεις, τις απειλες, τις τρομοκρατικες βιαιαες προσαγωγες, τις στημενες προβοκατσιες τυπου ΔΕΗ Καλλιθεας και την πανηγυρική αθώωση των συναγωνιστών μας, το πεσιμο και την τρομοκρατικη συλληψη και δικη του συναγωνιστη του Κινήματος μας Δημητρη Αγγελή απο τις Αφιδνες, με τις κατασχεσεις των συνταξεων των υπερηλικων απο την Νεα οδο (υποθεση Κοροβεση) δεν λυγισαν το κινημα μας. Ούτε με το νομο του τσεκουροφορου υπουργου Βοριδη κατάφεραν μας καμψουν το φρονημα.
  Παραθετουμε το προσφατο κλητηριο θεσπισμα εναντια στους συναγωνιστες μας Μαρια και Βασιλη Παπαδοπουλου. Ειναι για εμας ενα ακομη  επεισοδιο στο ανιαρο σηριαλ των διωξεων εναντια σε αυτους που αγωνιζονται για την ανατροπη του βαρβαρου αυτου συστηματος εκμεταλλευσης.
 Δεν μας φοβιζουν. Μας εξοργιζουν.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΩΞΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ !

Από προηγούμενη δίκη του Κινήματος Δεν Πληρώνω στη Πάτρα



  • Blogroll

  • Blog Archive