Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Διαμαρτυρία απόψε κατά της πώλησης της Δυτικής Παραλίας Καλαμάτας.

Posted by ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ Κυριακή, Απριλίου 13, 2014
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της πώλησης παραλιακής έκτασης 48 στρεμμάτων στη Δυτική Παραλία της Καλαμάτας, οργανώνει σήμερα η τοπική Επιτροπή Κατοίκων ενάντια στην πώληση ακινήτων από το ΤΑΙΠΕΔ. 

Η συγκέντρωση θα γίνει στις 7:30 το βράδυ στα γήπεδα τένις που λειτουργούν εντός της προς πώληση έκτασης και θα ακολουθήσει συναυλία. Σε ανακοίνωσή της η Επιτροπή τονίζει μεταξύ άλλων: «Δηλώνουμε την απόφασή μας και την θέλησή μας να αντισταθούμε στην πώληση – ξεπούλημα των 48 στρεμμάτων της παραλίας Γουλιμίδες – Κορδία από το ΤΑΙΠΕΔ. Ζητάμε την έκδοση...

διυπουργικής απόφασης με την οποία θα αποχαρακτηρίζεται η παραλία Γουλιμίδες – Κορδία και την απόδοσή της στο λαό της Καλαμάτας. Αυτή η περιοχή πρέπει να παραμείνει ελεύθερος, δημόσιος, κοινόχρηστος χώρος για την κάλυψη πραγματικών κοινωνικών αναγκών αναψυχής, άθλησης και πολιτισμού των κατοίκων της πόλης μας».

Η Επιτροπή έχει ζητήσει από το δήμαρχο Παναγιώτη Νίκα, να φέρει το θέμα προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο. Κατά της πώλησης των 48 στρεμμάτων σε ιδιώτες, τάσσονται με ανακοινώσεις τους ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας Μανώλης Μάκαρης και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Οδυσσέας Βουδούρης. 

Πηγή: ΕΡΑ Καλαμάτας
  • Blogroll

  • Blog Archive