Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

ΕΥΒΟΙΑ: Mας ετοιμάζουν τα νέα διόδια για την αποπληρωμή της Ιόνιας Οδού!

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Τετάρτη, Ιουλίου 30, 2014

Ευρύτατη σύσκεψη την Πέμπτη 31 Ιουλίου στο Διοικητήριο με στόχο να αποτραπεί ένα ακόμα χαράτσι
Αποφασισμένοι ν’ αντιδράσουν με κάθε τρόπο στην επιβολή διοδίων στο νέο αυτοκινητόδρομο Σχηματαρίου – Χαλκίδος είναι οι εκπρόσωποι του Νομού μας, που ήδη ...
συντονίζονται με σκοπό ν’ αντιμετωπίσουν έγκαιρα την κατάσταση που πάει να διαμορφωθεί με το νέο χαράτσι σε βάρος των Ευβοέων, αλλά και των επισκεπτών μας.

Όπως είναι γνωστό, από τον Δεκέμβριο του 2013 έχει ψηφιστεί και στη Βουλή η εγκατάσταση σταθμού και η επιβολή διοδίων τελών, ύψους 0,75 ευρώ ανά διαδρομή στον αυτοκινητόδρομο Χαλκίδος – Σχηματαρίου.
• ΤΟ εξωφρενικό είναι ότι τα χρήματα από τα διόδια αυτά θα δίνονται όχι για το τριτοκοσμικό οδικό δίκτυο της Ευβοίας, αλλά για την αποπληρωμή της Ιόνιας Οδού, με την οποία οι Ευβοείς δεν έχουν καμία σχέση(!).
Mας ετοιμάζουν τα νέα διόδια 
Στο Βαθύ Αυλίδος
Σύμφωνα με το σχεδιασμό που έχει από τα συναρμόδια Υπουργεία, το καλοκαίρι του 2015 προβλέπεται να λειτουργήσει ο νέος μετωπικός σταθμός διοδίων στο ύψος του Βαθέος Αυλίδος, με χρέωση 0,75 ευρώ ανά κατεύθυνση.

• ΜΕ αφορμή, λοιπόν, το σχεδιασμό αυτό την Πέμπτη 31 Ιουλίου θα γίνει ευρεία σύσκεψη στις 7 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητηρίου της Π.Ε. Ευβοίας στη Χαλκίδα.
Συνδιοργανωτές είναι η Περιφερειακή Ενότητα Ευβοίας και ο Δήμος Χαλκιδέων και τη σχετική πρόσκληση συνυπογράφουν ο αντιπεριφερειάρχης Θανάσης Μπουραντάς, ο δήμαρχος Θανάσης Ζεμπίλης, ο νέος αντιπεριφερειάρχης Φάνης Σπανός και ο νέος δήμαρχος Χρήστος Παγώνης.
Έχουν κληθεί ακόμη για να παραστούν οι βουλευτές του Νομού, οι εν ενεργεία και οι νεοεκλεγέντες δήμαρχοι, καθώς και άλλοι εκπρόσωποι τοπικών φορέων.

ΠΗΓΗ
  • Blogroll

  • Blog Archive