Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

30,000 ευρω για το δολοφόνο της Μάγκυ

Posted by ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ TΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 08, 2014
Tο πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ που επέβαλε όπως ορίζει η νομοθεσία το Υπολιμεναρχείο Καρύστου στον Κωνσταντίνο Λιάπη, επειδή στις 17 Ιουλίου κακοποίησε θανἀσιμα μια σκυλίτσα έξω από το κατάστημα του στα Νέα Στύρα, επιβεβαίωσε με απόφαση της...
η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.
Θυμίζουμε ότι ο δράστης κοπάνισε το ζώο με μια καρέκλα με αποτέλεσμα στην κουταβίτσα να γίνει ευθανασία καθώς η κατάσταση της υγείας της ήταν μη ανατρέψιμη.

 
Το έγκλημα αυτό έγινε ευρέως γνωστό στο πανελλήνιο – αφού ασχολήθηκαν με την υπόθεση πολλά καθεστωτικά Μ.Μ.Ε. – και μετά από πιέσεις, αφού είχε προηγηθεί και μια διαμαρτυρία έξω από την ταβέρνα του δράστη, η αρμόδια λιμενική αρχή επέβαλε το διοικητικό πρόστιμο στις 11 Αυγούστου 2014.

Όμως ο δολοφόνος του ζώου κατέθεσε ένσταση, αλλά στις 5 Σεπτεμβρίου το Τμήμα Κτηνιατρικής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας αποφάσισε την επικύρωση του προστίμου, που ο δράστης καλείται να πληρώσει.

Μάλιστα το έγγραφο αυτής της απόφασης για την επικύρωση του διοικητικού προστίμου  δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο στο diavgeia.gov.gr

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι είναι η πρώτη φορά που το Λιμενικό Σώμα επιβάλει διοικητικό πρόστιμο για κακοποίηση ζώου και μάλιστα επιβάλλει και το μεγαλύτερο πρόστιμο.    




Πηγή



 
ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ

Ν. Εύβοια: Δολοφόνησε με ξύλινη καρέκλα ένα κουτάβι 3.5 μηνών

 

 

Μεγάλη διαμαρτυρία για τη δολοφονία της σκυλίτσας Μαγκυ, στην Εύβοια- Παρόν το ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ- φωτο- ρεπορτάζ

 

 

Στύρα Εύβοιας: Προκαλούν οι δίποδοι τραμπούκοι κολλητοί του ταβερνιάρη που δολοφόνησε τη σκυλίτσα Μάγκυ (φωτο)

 

 



  • Blogroll

  • Blog Archive