Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Συνελήφθη μεγαλοεργολάβος με πλαστές πινακίδες

Posted by ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ TΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ Τρίτη, Οκτωβρίου 28, 2014
Η τροχαία της Εγνατίας Οδού συνέλαβε μετά από καταδίωξη ένα γνωστό στις αρχές μεγαλοκατασκευαστή –μεγαλοεκδότη. Στον έλεγχο που ακολούθησε διαπιστὠθηκε ότι το πολυτελέστατο ΙΧ του...
έφερε πλαστές πινακίδες. 

Ο εν λόγω μεγαλοκατασκευαστής –μεγαλοεκδότης, προσπαθώντας να δικαιολογηθεί, ισχυρίστηκε ότι κατέφυγε σε αυτή τη τακτική γιατί οι «δουλειἐς δεν πήγαιναν καλά» και δε μπορούσε να πληρώσει τα πανάκριβα διόδια. Μόλις έγινε γνωστό στον αρμόδιο Υπουργό ΥΠΕΧΩΔΕ το δράμα του οικογενειάρχη μεγαλοκατασκευαστή –μεγαλοεκδότη έσπευσε να του τηλεφωνήσει , διαβεβαιώνοντας τον να μην ανησυχεί. 

Τον πληροφόρησε ότι ήδη έχουν εκταμιευτεί τα 350 εκ € που θα δοθούν σαν έξτρα bonus στην οικογένεια του μεγαλοεργολάβου για τις υπηρεσίες του στο λαό και τη πατρίδα. Το ποσό αυτό, φυσικά, αφαιρέθηκε από τα κονδύλια που προοριζόνταν για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς και το πρόγραμμα επιδότησης των ανέργων, όπως συνηθίζεται. 

Επίσης δόθηκε εντολή στα ΜΜΕ να σταματήσουν να αναδημοσιεύουν την είδηση για να μην μειώνεται το κύρος του εθνικού μεγαλοεργολάβου καθ’ ότι τυγχάνει να είναι ευεργέτης του πολιτικού κόσμου. 

 Κι έτσι... ο γνωστός στις αρχές μεγαλοκατασκευαστής – μεγαλοεκδότης πήγε σπίτι του, ήρεμος, να κοιμηθεί καλά και εμείς καλύτερα. 



Είρων ο Λακωνικός
  • Blogroll

  • Blog Archive