Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Αν δεν ΕΣΥ αγωνιστείς, λευτεριά δεν θα δεις

Posted by Unknown Πέμπτη, Δεκεμβρίου 18, 2014
Ένας μόνος του είναι περισσότερο φοβιστικός από ένα μικρό σύνολο.


Πάρα πολλοί μού έχουν κατά καιρούς ζητήσει να υπογράψουν τις καταγγελίες μου, κάθε φορά απαντώ «φτιάξε την δική σου». Σκέψου, αν εσύ έβαζες τέσσερις φίλους σου να συνυπογράψουν μία κίνησή σου, τι θα προκαλούσες στους προδότες; Γι’ αυτούς είστε 5 άνθρωποι που αντιδράτε, η απόλυτη μειοψηφία.
Αν είσαι ένας τρέμουν επειδή ακριβώς βρήκες το θάρρος να τους πολεμήσεις μόνος σου (χωρίς πλάτες, χωρίς υποστήριξη), κι αυτό γι’ αυτούς σημαίνει ότι είσαι ικανός για όλα! (Επίσης τους θυμίζεις ότι πολλοί είναι σαν εσένα, έτοιμοι να επιτεθούν. Και κάτι ακόμα, κάθε φορά που με συλλαμβάνουν με ρωτούν από ποια ομάδα/κόμμα είμαι.. δες το λίγο αυτό, κάτι λέει).


Για να φέρει αποτέλεσμα μια ομάδα πρέπει να γίνει ολόκληρος ο λαός
Το 2010 μαζεύτηκαν 50.000 υπογραφές για να αρθεί η ασυλία τους (να σημειωθεί ότι μαζεύτηκαν από χιλιάδες άτομα αυτές οι 50.000 υπογραφές, κι όχι μόνο διαδικτυακά, γυρνούσαν τα χαρτιά από χέρι σε χέρι). Τι είναι για τους προδότες οι 50.000 διαφωνούντες; Εδώ βγήκαμε εκατομμύρια λαού στους δρόμους (φωτό) και ο χοντρός είπε ότι... διαμαρτύρεται -δικαιολογημένα!!! αχαχα- μια μικρή μειοψηφία ανέργων!!


Η εποχή δεν βοηθά ομάδες και ηγέτες
Πόσες ομάδες από το 2010 έχουν φτιαχτεί; Σκέψου εσύ κάθε φορά που ακούς για μια νέα ομάδα τι ρωτάς. Ποιος την άρχισε. Εσύ ο ίδιος είσαι καχύποπτος, εσύ ο ίδιος πιστεύεις ότι έχει βαλτούς μέσα, εσύ ο ίδιος θα ανακρίνεις τον «αρχηγό», θα βρεις άπειρα που θα σε βάλουν σε σκέψεις ή/και θα βρεις άπειρα για να διαφωνήσεις, και στο τέλος δεν θα γίνεις μέλος. Και μετά, επειδή θεωρείς ότι δεν υπάρχουν ομάδες με αγνές προθέσεις και με σκοπό να αγωνιστούν, φτιάχνεις μία δική σου. Μα όλοι οι άλλοι που καλείς να συμμετάσχουν βλέπουν την δική σου ομάδα όπως βλέπεις εσύ όλες τις άλλες. (Μπορεί να μην σου αρέσει αλλά δεν μπορείς να το αλλάξεις, γιατί το προκαλεί η εποχή.)


Και καλώς προκαλείται συμπαντικά η μη ομαδοποίηση γιατί..
Στην διαμαρτυρία της διαμαντοπούλου (http://www.ramnousia.com/2012/01/diekdikwntas-to-dikio-soy.html) την ώρα που περιμέναμε το περιπολικό να μας μαζέψει, ήρθε μία κυρία κι άρχισε να κάνει κήρυγμα στους μπάτσους που μας φυλούσαν. Της λέω «δεν χρειάζονται ενημέρωση, όλοι τους ξέρουν τι γίνεται σήμερα, πλήρως συνειδητοποιημένα τους υπηρετούν». Μου λέει «όχι εσύ δεν πρέπει να μπεις φυλακή, εσύ πρέπει να είσαι έξω να αγωνίζεσαι για όλους μας». Τι θα έλεγε ένας καλός ηγέτης στην κυριούλα; Εντάξει θα αγωνιστώ και για σένα, ακολούθα με. Αυτό που της είπα -με όλη μου την κακία- είναι «εγώ παλεύω για την δική μου λευτεριά, για την δική σου να αγωνιστείς εσύ»!


Γιατί πρέπει εσύ να αγωνιστείς; Γιατί στο τέλος της διαδρομής -μονόδρομος- είναι η Άμεση Δημοκρατία, η οποία για να λειτουργήσει χρειάζεται άξιους πολίτες!!! Και το "άξιους" δεν σημαίνει πνευματικά ανώτερους, για να μην ψηφίζουν λάθος (όπως πολλοί «άριστοι» συμπολίτες μου πιστεύουν), δεν είναι πρόβλημα τα λάθος αποτελέσματα, κάποια στιγμή (και επειδή ακριβώς θα έχουμε την ευθύνη) θα βγάζουμε και σωστά. Το "άξιοι" σημαίνει να μπορούν να σηκώσουν τα αποτελέσματα που θα φέρουν οι αποφάσεις τους.
Όταν έρθει εκείνη η μαγική ώρα που θα τους πούμε «την Ελλάδα θέλετε, ελάτε να την πάρετε», πρέπει να βλέπει ο εχθρός στα μάτια σου ότι θα την πάρει μόνο πάνω από το πτώμα σου, κι ότι το εννοείς!


Και για να το δει ο εχθρός στα μάτια σου πρέπει ΕΣΥ να αγωνιστείς, κι όχι άλλος να αγωνιστεί για σένα!


Στεφανία
  • Blogroll

  • Blog Archive