Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ σχολιάζει την επιλογή του προέδρου της Δημοκρατίας

Posted by ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ TΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ Σάββατο, Φεβρουαρίου 21, 2015
Ο Προκόπης Παυλόπουλος, ένα γνήσιο τέκνο του Καραμανλισμού, υποστηρικτής μημονιακών πολιτικών, ο οποίος βαρύνεται με αθρόους ρουσφετολογικούς διορισμούς παιδιών της Νέας Δημοκρατίας και της ΟΝΝΕΔ στο Δημόσιο, επελέγη από το Συριζα προκειμένου να διαλύσει κάθε ίχνος το οποίο υπήρχε και αυταπάτη, περί αντιμνημονιακού Συριζα.





Ξέρουμε πάρα πολύ καλά ότι μετά από την επίκληση του πατριωτικού καθήκοντος της κας Βαλαβάνη, συνεχίζονται οι μνημονιακές πολιτικές, αυτές που φτωχοποιούν το λαό, ότι συνεχίζονται να κόβονται ρεύματα σε φτωχά νοικοκυριά...
Καθημερινά έχουμε επικλήσεις στο Κινημα Δεν Πληρώνω για να συνδέσει ρεύματα, κόβονται νερά επίσης από την ΕΥΔΑΠ, και δεν έχει αλλάξει ουσιαστικά τίποτα.

Από την άλλη βλέπουμε ότι οι ΝεοΔημοκράτες σηκώνουνε κεφάλι, και μιλάμε για τα στελέχη φυσικά. ΄Έχουμε τον ακροδεξιό Άδωνη Γεωργιάδη στα διάφορα πάνελ που ξημεροβραδιάζεται, να  βγάζει νοκ-ουτ κυριολεκτικά τους εκλεκτούς του Συριζα και τους εκλεγμένους, οι οποίοι φυσικά δεν έχουν να πουν τίποτα γιατί απλούστατα δεν έχει διαφανεί τίποτα το διαφορετικό, καμία διαφορετική πολιτική στη μέχρι τώρα πολιτική που έχει εφαρμόσει ο Συριζα.

Αυτό που έχουμε να πούμε ως Κίνημα Δεν Πληρώνω, στις συζητήσεις που έχουμε κάνει στα όργανα μας, στις πολιτικές γραμματείες, κτλ. λέμε ότι μαζί με το λαό, μαζί με τα μέλη του Συριζα τα οποία είναι τίμια και αγωνίζονται, θα παλέψουμε για τα αυτονόητα.

Πρώτα απ΄όλα για την οριστική κατάργηση των μνημονίων, για τη διαγραφή του χρέους, όλα τα φτωχά νοικοκυριά να έχουν ρεύμα και νερό. Να παλέψουμε επισής για να είναι ελεύθεροι οι δρόμοι.
Δεν υπάρχει άλλη λύση.

Ο λαός θα πρέπει να καταλάβει ότι κανένας εκλεκτός, κανένας εκλεγμένος, κανένας Συριζα δε θα του λύσει τα προβλήματα. Μόνο ο ίδιος ο αγώνας του είναι αυτός που του απομένει και αυτό κάνει και το Κίνημα Δεν Πληρώνω σαν αιχμή του δόρατος στον αγώνα του λαού προκειμένου να πετύχουμε την ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ, δηλαδή:

Μία νέα κοινωνία η οποία θα έχει σα κέντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του και όχι τα κέρδη των τραπεζιτών. 


ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
Καυτατζόγλου 8, Πατήσια, ΤΚ 111 44


  • Blogroll

  • Blog Archive