Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΟΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ!
Αναρωτιέται κανείς ποια είναι η αντίδραση της νέας αριστερής κυβέρνησης απέναντι στη δραματικό γεγονός του θανάτου ενός 22χρονου παλικαριού στον ελληνικό στρατό.
Η πολιτική ηγεσία λοιπόν των Καμμένου-Ήσυχου-Τόσκα, που δεσμεύτηκε για ένα διαφορετικό.... τρόπο αντιμετώπισης των φαντάρων, ακολουθεί τις πρόσφατα καταδικαστέες από τον λαό μας μεθόδους των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.
Παρά τις καταγγελίες των φαντάρων και των γονιών τους για τα όσα συνέβησαν στο ΚΕΝ Σπάρτης, την εγκληματική αμέλεια των στελεχών που προκάλεσε το θάνατο του Νικήτα, η Στρατιωτική Δικαιοσύνη σφυρίζει κλέφτικα...    
Η πολιτική ηγεσία που αντιδρά με εξαιρετικό αυτοματισμό όποτε τεθεί συντεχνιακό ζήτημα τον στρατιωτικών όχι μόνο στέκει Αδιάφορη, αλλά «παρατηρεί» τη διεξαγωγή της επιχείρησης συγκάλυψης από μια ακόμη προσχηματική ΕΔΕ.
Δείτε τι σημαίνει ΕΔΕ:     
Η Ένορκη Διοικητική Εξέτασης (ΕΔΕ)  στο ΚΕΝ Σπάρτης δεν  γίνεται από αξιωματικό άλλης, προϊσταμένης, Μονάδας ή Σχηματισμού, αλλά διεξάγεται από αξιωματικό της ...ίδιας της Μονάδας!
Συνάδελφοι φαντάροι που κατέθεσαν τη Δευτέρα άκουσαν με έκπληξη τον αρμόδιο αξιωματικό να τους ρωτά αν ο Νικήτας αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας στο ΚΕΝ Τρίπολης που είχαν καταταχθεί μαζί του.
Ο αξιωματικός δηλαδή αυτός ξεχνά ότι οι συνάδελφοι του Στρατιωτικοί Γιατροί εξέτασαν τον Νικήτα ξανά και ξανά, κρίνοντας τελικά ότι ήταν υγιής και ότι έπρεπε να υπηρετήσει.   
Ο ίδιος επίσης αξιωματικός όχι μόνο γνωρίζει τι συνέβη στο ΚΕΝ Σπάρτης με τον Νικήτα, αλλά θα έπρεπε να ρωτήσει τι συμβαίνει αυτές τις μέρες στο Γύθειο, όπου η αύξηση των ασθενών στρατιωτών θα έπρεπε να είχε προβληματίσει και προκαλέσει την λήψη άμεσα μέτρων.
Είναι ενδεικτικό ότι άλλοι 4 συνάδελφοι σήμερα έφυγαν από τη μονάδα του Γυθείου για το 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.
Ο ένας μάλιστα με λοίμωξη του αναπνευστικού!
Ενώ αρκετοί ακόμη φαντάροι έχουν πάνω από 38 πυρετό.
Ελάχιστοι επομένως είναι οι στρατιώτες που μπορούν  να δώσουν υπηρεσίες.
Όμως η διοίκηση της μονάδας βρήκε την λύση και μαζί με το ΓΕΣ θα ανεβάσει τη γνωστή παράσταση «Ταξιαρχική Επιθεώρηση».
Έβαλαν  λοιπόν τους φαντάρους, που τρέχουν σαν τρελοί από υπηρεσία σε σκοπιά και φτου από την αρχή, να κάνουν καθαριότητες, να τρίψουν τοίχους γιατί «θα σκάσει ο Ταξίαρχος για επιθεώρηση».
Ο οποίος φυσικά πρέπει να τα βρει όλα εντάξει, να τρίζουν από καθαριότητα.
Εμείς καλούμε τους συναδέλφους φαντάρους να αντισταθούν.

Γονείς, διαμαρτυρηθείτε. Μόνο ο κοινός μας αγώνας μπορεί να εγγυηθεί την υγεία και την ζωή των στρατευμένων παιδιών. 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
 
Diktiospartakos.blogspot.com
  • Blogroll

  • Blog Archive