Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω από πολύ νωρίς είχε διαγνώσει ότι ολοταχώς ο Σύριζα χτίζει ένα αυταρχικό κράτος βασισμένο στα ΜΑΤ. Τα ίδια ΜΑΤ,  που είχε προεκλογικά ανακοινώσει ακόμα και την διάλυση τους.
Σε όλα τα επίπεδα η Ελλάδα θυμίζει την Βραζιλία της συντρόφισας του Ρούσεφ που έχει βάλει τις δυνάμεις καταστολής να υπερασπίζονται τα συμφέροντα των μονοπωλίων...
ενάντια στο φτωχό λαό και τη νεολαία.

Το παρακάτω κείμενο από το Alterthess:
Επέμβαση πραγματοποίησαν το βράδυ της Τετάρτης 20/5/15, διμοιρίες των ΜΑΤ με δεκάδες αστυνομικούς στον πεζόδρομο της οδού Ικτίνου. Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε εξακρίβωση στοιχείων ενώ ο κόσμος που κάθόταν στα γύρω παγκάκια είχε περικυκλωθεί και όσοι δεν είχαν ταυτότητα προσήχθησαν.

Η νεολαία δεν φάνηκε να διαταράσσεται από το κλίμα πανικού που επιχείρησε να επιβάλλει η αστυνομία, ενώ οι περίπου 60 προσαχθέντες μεταφέρθηκαν στα αστυνομικά τμήματα του Λευκού Πύργου, Άνω Πόλης και Βαρδάρη με περιπολικά και με συμβατικά της ασφάλειας.

Νωρίτερα νεαρός που προσήχθη με το ποδηλατο του δήλωσε πως δεν μπορεί να αφήσει το όχημα του φοβούμενος μην κλαπεί και για τον λόγο αυτό αστυνομικός τον συνοδεύει πεζό μέχρι το αστυνομικό τμήμα.

Σε άλλη περίπτωση επειδή οι προσαχθέντες δεν χωρούσαν στο περιπολικό άτομο μεταφέρθηκε στο πορτ-μπαγάζ του αυτοκινήτου!




  • Blogroll

  • Blog Archive