Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Τσιπάρουν τα ΙΧ σε ένα καθαρά εισπρακτικό μέτρο

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Δευτέρα, Μαρτίου 14, 2016
Με δρόμους σκοτώστρες στις  πόλεις και την επαρχία, με εθνικό οδικό δίκτυο σαν την Κορίνθου - Πατρών και γεμάτα διόδια, χωρίς να υπάρχουν θέσεις στάθμευσης στις μεγάλες πόλεις, με παρκόμετρα που καταστρατηγούν συνταγματικά δικαιώματα των πολιτών η κυβέρνηση, προαναγγέλει ένα ακόμα εισπρακτικό μέτρο για να αφαιμάξει τον αναιμικό πολίτη.
Ο καπιταλισμός- βαμπίρ, στη περίπτωση της ψωρο Κώσταινας, επειδή δεν μπορεί να πιεί το αίμα από καμιά παραγωγική διαδικασία προβαίνει συνεχώς στην αποστράγγιση και του τελευταίου πόρου από το λαό.
Κάνοντας πλάτες στους κεφαλαιοκράτες κάθε είδους προσπαθεί να σώσει το πεθαμένο και σάπιο πια σύστημα θυσιάζοντας τους φορολογούμενους.
Μετά τα σπίτια, τη παιδεία, την υγεία, ήρθε και η σειρά του ΙΧ.
Με την τοποθέτηση τσιπ ρουφιάνου  στα ΙΧ μας εκτός από την εισπρακτική υπάρχει και η παράμετρος της παρακολούθησης των ζωών μας.
Αντί να βάλει στη θέση του τις ασφαλιστικές εταιρίες που κοροϊδεύουν ασύστολα τους υποχρεωτικά ασφαλισμένους ΙΧηδες, ουσιαστικά τις πριμοδοτεί να αυξήσουν τα υπερκέρδη τους.
Και βέβαια τα αυτοκίνητα πρέπει να είναι ασφαλισμένα, αλλά με τίμημα ανάλογο με την οικονομική δυνατότητα  του λαού και με παροχές των εταιριών προς τους ασφαλισμένους.
Τώρα η μετακίνηση με ΙΧ καθίσταται απαγορευτική αφού εκτός των άλλων σε κάθε γωνία θα καραδοκεί η αστυνομία να επιβάλλει πρόστιμα παντός είδους.
Μέτρα καταστολής ευρείας κλίμακας, που δεν είχαν τολμήσει να περάσουν και οι πιό αντιδραστικές κυβερνήσεις Πασοκ και ΝΔ, έρχεται η δήθεν αριστερά να εφαρμόσει.
Από την άλλη, οι πολίτες δέχονται χωρίς αντίδραση, το ένα μέτρο μετά το άλλο.
Ο λαός πρέπει οργανωμένα να αντιμετωπίσει τη λαίλαπα που εξαπολύει η μνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ.
ΟΧΙ ΣΤΑ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ - ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ!
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ  ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
www.kinimadenplirono.eu

Παρακάτω το ρεπορτάζ:...


Με μία «έξυπνη κάρτα», που θα τοποθετείται σε όλα τα οχήματα, θα εντοπίζονται τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα, σύμφωνα με τον διευθυντή του γραφείου του Τρύφωνα Αλεξιάδη, Παναγιώτη Μελαχρινό (Mega).
Ο κ.  Μελαχρινός προανήγγειλε το νέο μέτρο για την αντιμετώπιση της μη πληρωμής τελών κυκλοφορίας και των ανασφάλιστων αυτοκινήτων, αλλά διευκρίνισε ότι πρόκειται για ένα σχέδιο που βρίσκεται υπό σκέψη στο υπουργείο Οικονομικών.
Υπάρχουν προτάσεις και κάποιες εισηγήσεις για να εκμεταλλευτούμε τις τεχνολογικές λύσεις που υπάρχουν. Ουσιαστικά μιλάμε για μια έξυπνη κάρτα που θα μπαίνει σε κάποιο εμφανές μέρος του αυτοκινήτου, θα εκπέμπεται κάποιο σήμα και πολύ εύκολα θα φαίνεται εάν το αυτοκίνητο έχει πληρωμένα τέλη κυκλοφορίας, πληρωμένη ασφάλεια, αν έχει προμηθευτεί κάρτα καυσαερίων, γενικά αν έχει κάποια υποχρέωση που δεν έχει εκπληρώσει.
Συνέχισε λέγοντας ότι με αυτό τον τρόπο «θα μπορεί ηλεκτρονικά το κράτος να βλέπει αν είναι πληρωμένα τα τέλη κυκλοφορίας, τα ασφάλιστρα και οποιαδήποτε εκκρεμότητα του οδηγού προς το κράτος».
Σύμφωνα με τον ίδιο, η προμήθεια της κάρτας, στο οποίο θα υπάρχουν όλα τα στοιχεία του Ι.Χ. , θα είναι υποχρεωτική αλλά δεν έχει  κόστος για τους ιδιοκτήτες των οχημάτων.

  • Blogroll

  • Blog Archive