Κυριακή 24 Απριλίου 2016

«Σηκώνουν» τα λεφτά των Νοσοκομείων για να πληρώσουν συντάξεις!

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Κυριακή, Απριλίου 24, 2016
Στον αέρα μισθοί επικουρικών και υλικά

Στην Τράπεζα της Ελλάδος μεταφέρονται με διαδικασίες εξπρές τα αποθεματικά των ταμείων των νοσοκομείων προκειμένου να καλυφθούν άλλες ανάγκες.

Άδειασαν τα ταμεία του κράτους όπως φαίνεται και πλέον αδειάζουν και τα ταμεία των νοσοκομείων.
Με έγγραφο που....
διέρρευσε από το υπουργείο Υγείας, φαίνεται πως η ηγεσία του υπουργείου υγείας στηριζόμενη σε παλαιότερη απόφαση του 2015, μεταφέρει τα χρήματα που έχουν τα νοσοκομεία στην Τράπεζα της Ελλάδος.
Με βάση το έγγραφο που διέρρευσε οι σχετικές οδηγίες αναμένονται εντός της ημέρας και τα ποσά που σήμερα υπάρχουν στα νοσοκομεία θα αφαιρεθούν με συνοπτικές διαδικασίες.
Όμως το ζήτημα είναι πως με τα κονδύλια που διαθέτουν τα νοσοκομεία καλύπτονται βασικές ανάγκες όπως οι μισθοί όλου του επικουρικοί προσωπικού, η αγορά υλικού αλλά ακόμη και φαρμάκων.
Στην περίπτωση που εφαρμοστεί η απόφαση παραμένει καταρχάς άγνωστο εάν το επικουρικό προσωπικό θα κάνει Πάσχα ή θα μείνει απλήρωτο.
Δείτε παρακάτω το έγγραφο: 
Λεφτα νοσοκομείων
Επίσης άγνωστο είναι πως θα αγορασθούν βασικά υλικά του μήνα καθώς τα ταμειακά διαθέσιμα εξυπηρετούν ακριβώς αυτό το σκοπό. Και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο καθώς πέρυσι με την πολιτικο-οικονομική κρίση είχαν αφαιρεθεί αντίστοιχα τα ποσά των νοσοκομείων.
  • Blogroll

  • Blog Archive