Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Ενσωματωμένη εικόναΗ ομάδα ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΕΥΒΟΙΑΣ σας καλεί στην μεγάλη γιορτή ανταλλαγής σπόρων και σπορόφυτων από παραδοσιακές ποικιλίες στο Σκουντέρι του Δήμου Μεσσαπίων Ευβοίας το ΣΑΒΒΑΤΟ 21 & ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΜΑΙΟΥ 2016. Ένα ολόκληρο διήμερο αφιερωμένο στους... σπόρους , στις καλλιέργειες και την οικολογία.

Θα μοιραστούν με πολύ αγάπη σπόροι και σπορόφυτα σε επισκέπτες και νέους καλλιεργητές που πιστεύουν στη βασική αρχή ότι ο σπόρος δεν είναι κανενός και πρέπει συνεχώς να αναπαράγεται και να μοιράζεται. 

Συνοδοιπόροι μας το Πελίτι Εύβοιας και η Ομάδα Οικογιορτής Εύβοιας.


* Στο Σκουντέρι φέτος θα λειτουργήσει Οικολογική αγορά . 

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα της εκδήλωσης

skounteri@yahoo.gr

sporoi-evias.blogspot.gr

και στο F/B στην ομάδα ΣΚΟΥΝΤΕΡΙ



Ο ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ 

Η εκδήλωση γίνεται στον εγκαταλελειμμένο οικισμό ΣΚΟΥΝΤΕΡΙ του Δήμου Διρφύων -Μεσσαπίων της Κεντρικής Εύβοιας. Σε απόσταση 300 μέτρων από τον οικισμό υπάρχει περιφραγμένος χώρος στον οποίο υπάρχουν τρείς εκκλησίες, μισογκρεμισμένος μεσαιωνικό πύργος, στεγασμένος χώρος με τζάκια, μαγειρείο και τουαλέτες. Εκεί θα γίνει η εκδήλωση και εκεί θα φιλοξενηθούν όσοι αποφασίσουν να διανυχτερεύσουν στο χώρο. 

ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ Η απόσταση του οικισμού από την Χαλκίδα είναι τριάντα χιλιόμετρα και η πρόσβαση στον οικισμό είναι πολύ εύκολη μέσα από μια πανέμορφή διαδρομή από τον καινούργιο ασφαλτοστρωμένο δρόμο. Ακολουθείστε την διαδρομή Χαλκίδα-Νέα Αρτάκη-Πισσώνας-Πούρνος-Μίστρος-Σκουντέρι
  • Blogroll

  • Blog Archive