Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Τέτοια γλοιώδη συμπεριφορά, τόσο εμετικό γλείψιμο είχαμε χρόνια να συναντήσουμε. Όχι φυσικά ότι μας αιφνιδίασε όπως δεν μας έχουν εντυπωσιάσει η οβιδικές μεταμορφώσεις αυτού του δημοσιολόγου.
Για τον Αιμίλιο Λιάτσο ο λόγος.
Πιθανόν κάποιοι θα θυμάστε αυτόν τον  αποτυχημένο δεξιό εκδότη να ρίχνει «κανόνι» στην βδομαδιάτικη εφημερίδα που ....
έβγαζε -«Παρασκευή και 13» ήταν ο τίτλος της- και να αφήνει κάτι τεράστια φέσια στους εργαζόμενους του.

Σιγά όμως που η συντηρητική παράταξη που ήταν κυβέρνηση τότε  δεν θα εκτιμούσε τις υπηρεσίες που της είχε προσφέρει. Ετσι με παρέμβαση του τότε πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά –όπως ανέφεραν οι δημοσιογραφικές πληροφορίες- διορίζεται με παχυλό μισθό γενικός διευθυντής ενημέρωσης της ΕΡΤ.

Για την προκλητικότατη συμπεριφορά του τυχάρπαστου αυτού δημοσιογραφίσκου στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής έχουν γραφτεί πάρα πολλά. Για τις 4 ιδιαίτερες γραμματείς που είχε, τις εξωτερικές παραγωγές που έκανε για τον τρόπο που δεν ανανέωσε τις συμβάσεις στην ΝΕΤ του Κώστα Αρβανίτη και της Μαριλένας Κατσίμη κ.α.


Παρέμεινε «αφεντικό» της ΕΡΤ μέχρι την στιγμή που η κυβέρνηση Σαμαρά της έριξε «μαύρο», αλλά ο Λιάτσος δεν κινδύνευσε ούτε στιγμή να μείνει άνεργος όπως οι χιλιάδες εργαζόμενοι της ΕΡΤ. Βρίσκει αμέσως νέο εργοδότη, τον Νίκο Χατζηνικολάου, στο ραδιόφωνο του οποίου κάνει καθημερινή εκπομπή, μέχρι που τον ανακαλύπτει ένα άλλο δημοσιογραφικό «μπουμπούκι» ο Γιώργος Κουρής και τον κάνει βασικό συνεργάτη του.
Του αναθέτει καθημερινή εκπομπή στο τηλεοπτικό κανάλι  Kontra Channel και την διεύθυνση της Κυριακάτικης φυλλάδας Kontranews. Και φυσικά ο Λιάτσος ακολουθώντας τις επιταγές του νέου αφεντικού του, «βαφτίζεται» στην κολυμπήθρα της Κουμουνδούρου και γίνεται ακραιφνής Συριζαίος, πουλώντας τα χθεσινά δεξιά αφεντικά του.

Υ.Γ. Αποσύραμε  κάποιες φωτογραφίες που είχαμε διαπιστώνοντας ότι ήταν από "μαϊμού" λογαριασμό του τουίτερ που αποδιδόταν στον Αιμ Λιάτσο.  

πηγή: Βαθύ Κόκκινο
  • Blogroll

  • Blog Archive