Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Ορφανexit από το Ποτάμι του Μπόμπολα

Posted by Β.Π. Κυριακή, Ιουνίου 26, 2016

Γράφει ο mitsos175

«Ο ηθοποιός και πρώην βουλευτής του κόμματος "Ποτάμι" Νίκος Ορφανός προέβη σε οξείς χαρακτηρισμούς για τον Σταύρο Θεοδωράκη. Ο κ. Ορφανός μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Αντέννα Πάτρας 105,3, εξέφρασε την απογοήτευσή του για τον Σταύρο Θεοδωράκη. Είπε πως "είχε μεγάλη... διάθεση και όρεξη από την αρχή που δέχθηκε το κάλεσμα να αγωνιστεί για τις ιδέες και το σκοπό του κινήματος". Ο ίδιος ωστόσο αποκάλεσε "μαγαζάκι" το Ποτάμι, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Το κόμμα είναι χύμα...Δεν ξέρω πώς θα πορευτεί στο μέλλον. Το Ποτάμι τελικά ήταν και είναι το "μαγαζάκι" του Σταύρου...Εγώ του είπα από την αρχή που με κάλεσε από τους πρώτους, ποιους έχουμε μαζί μας, έτσι ξεκίνησα για να δω τι μπορούμε να κάνουμε».

Μια τρύπα στο νερό, αυτό κάνατε. Επίσης, το μαγαζί δεν είναι του Σταύρου. Κι αυτός υπάλληλος είναι. 
Μπορεί να το παίζει διευθυντής, αλλά ιδιοκτήτης είναι ο Μπόμπολας. Το λέω, για να μην υπάρχουν αυταπάτες. Θα έπρεπε να παραπονεθεί σε άλλον λοιπόν ο βουλευτής.
Άλλωστε σήμερα ο Θεοδωράκης πενθεί. Πόσα χτυπήματα θα αντέξει; Έφυγε η Βρετανία από την ΕΕ κι ο Σταύρος έβαλε τη μαύρη την πλερέζα και βράζει Ευροκόλλυβα. Εκεί που ήταν αγκαλιασμένος με τον μπουμπούκο, τον Κούλη και τα άλλα αρπακτικά, να κλαίνε για τη συμφορά που βρήκε τη Μέρκελ, φεύγει κι ο βουλευτής. Έκανε Ορφανexit. Μα τα κάνει αυτά κάποιος που λέει "μένουμε Ευρώπη"; Ευρώπη μπορεί, όχι όμως και να μας πάρει το Ποτάμι...

Αγάπη μου! Τα βλέπεις βρε Σταύρο; Όταν κάπου είναι άσχημα, φεύγεις από κει. Το πρόβλημά σου δεν είναι, που θα πάει αυτός που φεύγει, το μεγάλο σου πρόβλημα είναι ότι βρωμάν τα πόδια σου. Κι η ποδαρίλα δεν αντέχεται, ειδικά το καλοκαίρι. Γιατί όμως βρωμάνε οι ποδάρες; Γιατί τις βούτηξες στο Ποτάμι. Το Ποτάμι, που παρά το όνομα δεν έχει καθαρό νερό, αλλά λύματα. Χαντάκι έπρεπε να λέγεται ή υπόνομος. Κι όποιος έχει μυαλό, την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια. Γιατί του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ.

Η ΕΕ είναι σαν το Ποτάμι του Σταύρου. Γεμάτη δηλητήριο, ένα μαγαζί για λίγους, ανοικτό μόνο και μόνο να μαδάει τα κορόιδα, τους πελάτες. Άσχετα που πάνε οι άλλοι, το πρόβλημα είναι στο μαγαζί. Ο πελάτης φεύγει, γιατί τον κορόιδεψαν, του πούλησαν φύκι και το πλήρωσε για μεταξωτή κορδέλα. Αντί να τον εξυπηρετήσουν, τον έγδυσαν. Ο υπάλληλος πάλι (ο έξυπνος), προτιμά να φύγει μόνος του, παρά να φάει το ξύλο από τους αγανακτισμένους, που έπεσαν θύματα του ιδιοκτήτη.

Τέτοια μαγαζιά δεν αλλάζουν, γιατί δεν έγιναν για να εξυπηρετήσουν κόσμο, αλλά για να εξαπατήσουν. Αυτά τα μαγαζιά θα βάλουν λουκέτο, γιατί όλοι αργά ή γρήγορα θα καταλάβουν τι τρέχει και θα σταματήσουν να τα προτιμούν. Ταχιά λοιπόν το Ποτάμι θα εξαφανιστεί, ήδη η στάθμη είναι πολύ κάτω του 3%. Μόνο και μόνο για να τον πάρει ο Κούλης στη ΝΔ, αφού κλείσει το ρημάδι, ο Σταύρος δεν λέει "ναι" στη νέα νοθεία του Τσίπρα.

Αλλά κι η ΕΕ θα κλείσει. Είναι επόμενο, καθώς κανείς δεν είναι ευχαριστημένος, εκτός βέβαια από τα αφεντικά που μάδησαν όλους τους υπόλοιπους. Αλλά τώρα υπάρχει οργή, θυμός, αγανάκτηση και αηδία. Σταύρο, πες στο Μπόμπολα, να βαρέσει διάλυση μια ώρα αρχύτερα. Σας έφαγε κι εσάς το Μνημόνιο... που υποστηρίζετε με τόσο πάθος... .
 
  • Blogroll

  • Blog Archive