Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016


Έξω από το ξενοδοχείο Athens Ledra επί της λεωφόρου Συγγρού έχουν συγκεντρωθεί από νωρίς εργαζόμενοι, μετά το «λουκέτο» στο ξενοδοχείο. Στις 2 το μεσημέρι αναμένεται να πραγματοποιήσουν κινητοποίηση στο υπουργείο Εργασίας. 

Οι περίπου 150 εργαζόμενοι ξεκίνησαν από το βράδυ της Τρίτης επίσχεση εργασίας, καθώς είναι απλήρωτοι για ....
περισσότερους από δύο μήνες.
Ωστόσο, όπως δήλωσαν στον ΑΝΤ1, κατά τη διάρκεια της νύχτας εξυπηρετούσαν τους πελάτες, οι οποίοι αποχωρούσαν μαζικά από το ξενοδοχείο.
Athens Ledra
Οι εργαζόμενοι δηλώνουν αποφασισμένοι να παραμένουν για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί εντός του ξενοδοχείου ώστε να αποτραπεί οποιαδήποτε κίνηση θίγει τα συμφέροντα τους. Η διοίκηση του ξενοδοχείου δεν δέχεται πλέον άλλους τουρίστες και τους οποίους προωθεί σε άλλα ξενοδοχεία.
Βασικός πιστωτής του ξενοδοχείου είναι η Alpha, στην οποία οι οφειλές διαμορφώνονται περίπου στα 33 εκατ. ευρώ.
Στο παρελθόν είχε επιδιώξει να βγάλει σε πλειστηριασμό το εμβληματικό ξενοδοχείο, ωστόσο την τελευταία στιγμή σταμάτησε καθώς έγιναν συνεννοήσεις με την οικογένεια Παρασκευαΐδη που το κατέχει.
Το Athens Ledra ιδρύθηκε τη δεκαετία του 1980 από τον Γεώργιο Παρασκευαΐδη. Ύστερα από τον θάνατό του, τον Δεκέμβριο του 2007, η οικογένειά συνέχισε να το ελέγχει. Το 2013 ολοκληρώθηκε η τριακονταετής σύμβαση με την αμερικανική αλυσίδα Marriott και μετονομάστηκε λίγους μήνες αργότερα από Ledra Marriott σε Athens Ledra.
  • Blogroll

  • Blog Archive