Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Σε κωματώδη κατάσταση η μητέρα της - Ερχόντουσαν για διακοπές στον τόπο καταγωγής τους
Οι μεγαλοεργολάβοι συνεχίζουν να θησαυρίζουν ασύστολα σε ένα δρόμο στρωμένο με το αίμα χιλιάδων ανθρώπων. 

Η κυβέρνηση είναι συνένοχη και σε αυτό το διαρκές έγκλημα , ενώ η ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ επιχορηγείται με δις εισπράτοντας επι πλεον διόδια σε ένα δρόμο καρμανιόλα.
Από την άλλη οι μεγαλοεργολάβοι εξακολουθούν να σέρνουν στα δικαστήρια με χαλκευμένες κατηγορίες τα μέλη του Κινήματος Δεν Πληρώνω που έχουν σηκώσει κεφάλι σε αυτό το έγκλημα που αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία εγκληματικής κερδοσκοπίας.

Θρήνος σήμερα το απόγευμα στον Αλισσό όπου θα κηδευτεί η 9χρονη Μελίνα - Ελένη Besnard. Το κοριτσάκι σκοτώθηκε σε τροχαίο το μεσημέρι της Δευτέρας στο Δερβένι Κορινθίας και ενώ ερχόταν για διακοπές στον τόπο καταγωγής της με τη μητέρα της Αναστασία Κάνιστρα.
Το αυτοκίνητο που οδηγούσε....
η γυναίκα συγκρούσθηκε με άλλο ΙΧ στην Εθνική Οδό Κορίνθου Πατρών. Το κοριτσάκι εξέπνευσε στον τόπο του δυστυχήματος ενώ η μητέρα της παραμένει νοσηλευόμενη σε κωματώδη κατάσταση σε νοσοκομείο της Αθήνας.
Η κηδεία του παιδιού θα γίνει στις 6 το απόγευμα από τον ιερό ναό της Αγίας Τριάδος Ανω Αλισσού, όπου η οικογένειά της διατηρεί οικογενειακό τάφο.
Η 9χρονη, όπως γράφει η εφημερίδα Πελοπόννησος, ήταν κόρη του γνωστού Γάλλου σεφ Jean Francois-Besnard, ο οποίος έχει εργαστεί σε γνωστά ξενοδοχεία, μεταξύ αυτών και στη Μεγάλη Βρετάνια.
Η μητέρα του κοριτσιού εργάζεται σε νοσοκομείο στην Αθήνα.

(Οι πληροφορίες από το Thhebest.gr)
  • Blogroll

  • Blog Archive