Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΣΤΑΝΑ, ΤΟΝ ΚΟΥΛΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΔΙΣΤΡΑ ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΛΟΥΚΟΥΜΑΤΖΗ, ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ  ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ.

ΗΔΗ Η ΕΦΟΡΙΑ ΠΑΡΗΓΓΕΛΕ ΝΕΑ ΠΑΡΤΙΔΑ ΑΦΡΟΔΙΧΤΑ!

Τραγελαφικά είναι τα όσα έλαβαν χώρα σήμερα στην Κατερίνη με πρωταγωνιστές έναν αστυνομικό και έναν λουκουματζή, πάνω στον οποίο το «όργανο της τάξης» εξάντλησε την αυστηρότητά του!
Ο άτυχος μικροπωλητής, ο οποίος σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής έχει τρία ανήλικα παιδιά και άνεργη σύζυγο, πιάστηκε στα…
πράσα να πουλάει λουκουμάδες, χωρίς να έχει τη σχετική, απαιτούμενη άδεια, και επειδή, ως γνωστόν, η πάταξη της διαφθοράς ξεκινάει από τα… χαμηλά, του επεβλήθη πρόστιμο 5.000 ευρώ!
Μάλιστα, ο αστυνομικός, επιδεικνύοντας απίστευτη και αδικαιολόγητη σκληρότητα, πέταξε την πραμάτεια του μικροπωλητή, γύρω στους 200 λουκουμάδες, στα σκουπίδια, την ώρα που ο άτυχος λουκουματζής εκλιπαρούσε να δοθούν σε τοπικό γηροκομείο…
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο απογοητευμένος άνδρας, ανίκανος να κάνει το οτιδήποτε, έβαλε τα κλάματα μες στη μέση του δρόμου, με το όργανο της τάξης να παρακολουθεί τα όσα διαδραματίζονταν, πίνοντας καφέ!
Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι, όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής, ο συγκεκριμένος λουκουματζής, ό,τι δεν πουλούσε, το κερνούσε στο τέλος της ημέρας στα παιδάκια που ήταν στην παραλία, και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία.
  • Blogroll

  • Blog Archive