Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

ΜΙΑ ΔΕΗ ΧΩΡΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Σάββατο, Αυγούστου 13, 2016
Διευκρινίσεις για τους ασυνεπείς καταναλωτές που δεν προσέρχονται αυτοβούλως για τη ρύθμιση των οφειλών τους, αλλά μόνον αφού γίνει διακοπή ρεύματος, εξέδωσε η ΔΕΗ.
Χωρίς να λαμβάνει  υπόψιν της κανένα κοινωνικό κριτήριο η ΔΕΗ συνεχίζει να κόβει το ρεύμα σε φτωχούς καταναλωτές που είναι μακροχρόνια άνεργοι, άποροι, ανασφάλιστοι και πολλές φορές πάσουν από ανίατα νοσήματα.
Ο όρος "ασυνεπής καταναλωτής" που χρησιμοποιεί η διοίκηση της ΔΕΗ είναι τελείως ασαφής και δεν εμπεριέχει κανένα κοινωνικό κριτήριο.
Η "πρώτη φορά αριστερά" κυβέρνηση αποδεικνύεται χειρότερη ακόμα και από τις προκατόχους  της, δολοφονικές κυβερνήσεις, που τουλάχιστον δεν δυσφημούσαν το όνομα της αριστεράς..
Πλέον για την επανασύνδεση θα καταβάλλεται....
το 30% της οφειλής και το υπόλοιπο θα εξοφλείται σε 8 δόσεις το ανώτερο, χωρίς δικαίωμα ένταξης στην ευνοϊκή ρύθμιση των 36 δόσεων.
Επίσης η επιχείρηση διευκρινίζει ότι «δεν θα αυξήσει την τιμή την ηλεκτρικής ενέργειας, το μόνο στοιχείο του λογαριασμού που την αφορά και μπορεί να επηρεάσει» και προσθέτει:
«Λοιπά στοιχεία του λογαριασμού, όπως ΕΤΜΕΑΡ, Δημοτικά Τέλη κ.λπ. δεν αφορούν τη ΔΕΗ και η τιμή τους καθορίζεται από άλλους φορείς».
  • Blogroll

  • Blog Archive