Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Ετοιμοθάνατος σκύλος που βρέθηκε κλειδωμένος σε κλουβί δέχεται μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή.

Posted by ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ Σάββατο, Ιανουαρίου 07, 2017
Τον Νοέμβριο, ο οργανισμός ζώων Νταϊβίσιον έλαβε μια κλήση...
για ένα σκύλο μέσα σε ένα βρώμικο κλουβί που έμοιαζε νεκρό στο Ώστιν του Τέξας. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, βρήκαν ένα σκύλο καλυμμένο με περιττώματα, σοβαρά αδυνατισμένο και εντελώς πεινασμένο. Με μια προσεκτική εξέταση, η ντετέκτιβ Εύα Βάγκνερ είδε το πλευρό
του σκύλου να κινείται.

«Συνειδητοποιήσαμε πως ο σκύλος ήταν ζωντανός αν και μετά βίας γι ‘αυτό σπεύσαμε στο κέντρο ζώων του Ώστιν. Εκεί οι κτηνίατροι ξεκίνησαν μια επείγουσα θεραπεία. Η θερμοκρασία της ήταν πολύ χαμηλή και δεν κουνιόταν καθόλου. Δεν πιστεύαμε πως υπήρχε τρόπος να επιβιώσει.» αναφέρει η αξιωματικός.

Ένας άγγελος με το όνομα Ελίζαμπεθ Μανσέρα, μια τεχνικός κτηνίατρος, έσπευσε να βοηθήσει. Για τις επόμενες ώρες, φρόντιζε τον άτυχο σκύλο. Της έκανε ζεστό μπάνιο και χρησιμοποίησε ένα πιστολάκι για να αυξήσει τη θερμοκρασία στο σώμα της. «Κατά τη διάρκεια των πρώτων ωρών, μου είπε πως την αγάπησε» αναφέρει η Εύα για την Μανσέρα. Η κτηνίατρος αποφάσισε να ονομάσει Σοφί την σκυλίτσα και συνειδητοποίησε πως ήθελε να την υιοθετήσει.

Πλέον, το τετράποδο έχει αναρρώσει πλήρως και λατρεύεται από την οικογένειά του. «Ποτέ δεν θα χάσει ένα γεύμα και δεν θα νιώσει κρύα ξανά. Για αυτό είμαι σίγουρη.» αναφέρει η γυναίκα.

Τον Νοέμβριο, αστυνομικοί έλαβαν μια κλήση για έναν σκύλο που έμοιαζε νεκρός μέσα σε ένα βρώμικο κλουβί.

Ewa Wagner

«Όταν έφτασαν, βρήκαν ένα σκύλο καλυμμένο με περιττώματα, σοβαρά αδυνατισμένο και εντελώς πεινασμένο.»

Ewa Wagner

Η αξιωματικός Εύα συνειδητοποίησε πως το τετράποδο ήταν ζωντανό και βιάστηκε να το μεταφέρει στον κτηνίατρο. googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1478006445464-0'); });

«Η θερμοκρασία της ήταν πολύ χαμηλή και δεν κουνιόταν καθόλου.»

«Δεν πιστεύαμε πως υπήρχε τρόπος να επιβιώσει.»


Η κτηνίατρος Ελίζαμπεθ Μανσέρα της έκανε ένα ζεστό μπάνιο και με ένα πιστολάκι προσπάθησε να αυξήσει τη θερμοκρασία της.

«Της μιλούσα όλη την ώρα. Ήταν παγωμένη και βρεγμένη, με κοιτούσε με μάτια γεμάτα συναισθήματα.»

«Όλοι πίστευαν πως θα πεθάνει αλλά συνέχισα να της λέω πως θα γίνει καλά.»

Η Μανσέρα ονόμασε τον σκύλο Σοφί και αποφάσισε να τον υιοθετήσει.

«Ποτέ δεν θα χάσει ένα γεύμα και δεν θα νιώσει κρύα ξανά.»
  • Blogroll

  • Blog Archive