Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Σάλο έχει προκαλέσει φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου και δείχνει άνδρα των ΜΑΤ με ειδική κάμερα πάνω στη στολή του, στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Υπενθυμίζεται ότι η δίκη...
διακόπηκε χθες, μετά τα έκτροπα των χρυσαυγιτών που μετέτρεψαν σε αρένα το Εφετείο και χρειάστηκε η επέμβαση των ΜΑΤ για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Η ηγεσία της αστυνομίας μέσω ανακοίνωσης υποστήριξε χθες ότι, πρόκειται για φορτιστή τηλεφώνου.
Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση «Όπως έγινε γνωστό, μετά τον γύρω του Διαδικτύου που έκανε η φωτογραφία του αστυνομικού με τη συσκευή, που παρέπεμπε σε μικρή κάμερα προσαρμοσμένη στη στολή του και αφού ζητήθηκαν εξηγήσεις από το διευθυντή των ΜΑΤ, ο ένστολος κλήθηκε στη ΓΑΔΑ, προκειμένου να γίνει έλεγχος της συσκευής. Από τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για φορητή μπαταρία-φορητό φορτιστή (Power Bank), που φορτίζει κινητό τηλέφωνο και ασύρματο ακουστικό(Bluetooth), συνδεδεμένη με το ακουστικό. Όπως επεσήμανε ο ίδιος αξιωματικός, λόγω του προβλήματος στις επικοινωνίες, ίδια συσκευή και bluetooth, έχουν και άλλοι αστυνομικοί των ΜΑΤ, εν ώρα υπηρεσίας».
Μήνυση πρόκειται να υποβάλλει η Μάγδα Φύσσα για τη φραστική επίθεση που δέχθηκε από χρυσαυγίτη. Με την μήνυση οι δικηγόροι της οικογένειας Φύσσα θα ζητήσουν εντός του πλαισίου του αυτοφώρου να εντοπιστεί από την Αστυνομία εκείνος που απευθύνθηκε στην μητέρα του μουσικού, η οποία, όπως εκτιμούν οι συνήγοροι, μπορεί να τον αναγνωρίσει.
Ο εκ των συνηγόρων της οικογένειας Ανδρέας Τζέλλης, κάνει λόγο για «αυξανόμενη επιθετικότητα των Χρυσαυγιτών που αντιδρούν όλο και πιο έντονα όσο βλέπουν ότι η δίκη βαίνει σε βάρος τους» και υποστηρίζει πως αναζητείται τρόπος για να διακοπεί αυτή η τακτική.

tvxs
  • Blogroll

  • Blog Archive