Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

Τα παιδιά του Johnny Cash προς τους Νεοναζί

Posted by ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΡΑΤΣΙΩΤΗ Δευτέρα, Αυγούστου 21, 2017
Στο Charlottesville ένας νεοναζί υπέρμαχος της ανωτερότητας της Λευκής Φυλής εμφανίστηκε με μπλουζάκι με τον Johny Cash.

H Roseanne κόρη του Johny Cash ανέβασε στη σελίδα της στο Facebook ανοιχτή επιστολή υπογεγραμμένη από...
τα πέντε παιδιά του, στην οποία εκφράζουν την αηδία τους να συσχετίζεται το όνομα του πατέρα τους με τους νεοναζί.

 «Η καρδιά του» λένε «χτυπούσε στο ρυθμό της αγάπης και της κοινωνικής δικαιοσύνης» και αναφέρουν τα ανθρωπιστικά βραβεία με τα οποία τιμήθηκε από Εβραίους, τις διαμαρτυρίες του για το Βιετνάμ και τους Ινδιάνους, τα δικαιώματα των φυλακισμένων, των φτωχών κι απόκληρων και την ενεργή του ενασχόληση κατά της βίας και οπλοκατοχής των νέων.

Πατριώτη και Πασιφιστή τον περιγράφουν και τους Νεοναζί που παρέλασαν στο «δηλητήριο για την κοινωνία και προσβολή για κάθε Αμερικανό που που πολέμησε στο Β” Παγκόσμιο Πόλεμο».

«Δεν κρίνουμε φυλή, χρώμα, σεξουαλικό προσανατολισμό ή δόγμα. .. σεβόμαστε την διαφορετικότητα… αναγνωρίζουμε τον πόνο των άλλων ανθρώπων» προσθέτουν.

Και κλείνοντας απευθύνονται στους Νεοναζί:

«Προς όλους όσους επικαλούνται θρησκευτική ή φυλετική ανωτερότητα» λένε «ο πατέρας μας, σαν άνθρωπος και σα σύμβολο δεν ήταν σαν εσάς. Εμείς δεν είμαστε σαν εσάς. Ζητάμε το όνομα Κας να μείνει μακριά από καταστροφικές ιδεολογίες».


Σας δίνω την ανάρτηση  (αγγλικά) με το σύνδεσμο  Να προσθέσω κάτι παραπάνω δεν έχω,  μόνο εκτίμηση και για τους πέντε απογόνους




Σύνδεσμοι 

Στο προφίλ της Roseanne Cash: https://www.facebook.com/RosanneCash/posts/10155413372345336 

@rosannecash 
























karorg


  • Blogroll

  • Blog Archive