Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

30.000 φωνές για την Ηριάννα - Videos από την μεγάλη συναυλία

Posted by ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΡΑΤΣΙΩΤΗ Κυριακή, Σεπτεμβρίου 24, 2017
Περίπου 30.000 άνθρωποι έδωσαν το παρόν στη μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης και οικονομικής ενίσχυσης του δικαστικού αγώνα που δίνει η προφυλακισμένη Ηριάννα Β.Λ.

Οι Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Γιάννης Αγγελάκας, Manu Chao, Γιάννης Χαρούλης, Νατάσσα Μποφίλιου, VIC (Villagers of Ioannina City), Φοίβος Δεληβοριάς, Χαΐνης Δ. Αποστολάκης, Ματούλα Ζαμάνη, Δημήτρης Μυστακίδης, Σπύρος Γραμμένος, Social Waste, Εισβολέας, "ένωσαν" τις...
φωνές τους με αίτημα την αποφυλάκιση της  Ηριάννας που διώκεται για συμμετοχή σε τρομοκρατική δράση με την προφυλάκιση της να παρατείνεται.

"Η Ηριάννα καταδικάστηκε την 1η Ιουνίου σε 13 χρόνια κάθειρξη με βάση τον τρομονόμο 187Α. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται έγκλειστη χωρίς κανένα στοιχείο και, το πιο σημαντικό, χωρίς κανένα λογικό επιχείρημα. Μια κατάφωρη αδικία που, αν περάσει σήμερα, αύριο θα έχουμε χτίσει τις δικές μας φυλακές. Οι φωνές, η μουσική και οι στίχοι αγαπημένων μουσικών καλλιτεχνών ενώνονται σε μια μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης και οικονομικής ενίσχυσης "Για την Ηριάννα". Σπάμε τη σιωπή και το φόβο και δίνουμε δύναμη στον αγώνα για την αλήθεια και το δίκαιο", ήταν το κάλεσμα των διοργανωτών της συναυλίας.

Είναι χαρακτηριστικό πως τα 20.000 κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης που διέθεσαν οι διοργανωτές έκαναν φτερά ήδη από τις 22.00.

Δείτε μερικά από τα κορυφαία στιγμιότυπα της μεγάλης συναυλίας:























alfavita

  • Blogroll

  • Blog Archive