Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

Σε τεχνητό κώμα ο θρυλικός Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου

Posted by Β.Π. Πέμπτη, Οκτωβρίου 05, 2017
Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο θρυλικός αρσιβαρίστας, Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Ο «Ηρακλής τσέπης», όπως είναι ...
το προσωνύμιο του, υποφέρει από ηπατική ανεπάρκεια και πλέον η ζωή του διατρέχει άμεσο κίνδυνο, αφού η υγεία του έχει επιδεινωθεί σημαντικά τα τελευταία 24ωρα.
Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Τουρκίας, ο Σουλεϊμάνογλου βρίσκεται σε τεχνητό κώμα στο νοσοκομείο «Bakırköy Sadi Konuk» και πιθανότατα θα υποβληθεί άμεσα σε μεταμόσχευση ήπατος.
«Ο εθνικός μας αρσιβαρίστας μπήκε στο νοσοκομείο πριν από 15-20 ημέρες και λαμβάνει θεραπεία στην οποία δείχνει να ανταποκρίνεται. Παραμένει συνδεδεμένος με μηχανήματα, αλλά είμαστε αισιόδοξοι ότι η κατάστασή του μπορεί να βελτιωθεί» ανέφερε ένας εκ των θεραπόντων ιατρών.
Ο Σουλεϊμάνογλου δεν ήθελε να ενημερώσει ούτε καν τον γιο του για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε.
Σημειώνεται ότι πριν μια εβδομάδα πήρε εξιτήριο όμως η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και επέστρεψε στο νοσοκομείο.
Ο γεννημένος στη Βουλγαρία αρσιβαρίστας, κατέκτησε κατά την διάρκεια της καριέρας του 3 χρυσά ολυμπιακά μετάλλια, 5 χρυσά μετάλλια σε Παγκόσμια πρωταθλήματα με την Τουρκία, 2 χρυσά και ένα αργυρό μετάλλιο εκπροσωπώντας την Βουλγαρία, 2 χρυσά σε Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα και ένα 1 χάλκινο.
  • Blogroll

  • Blog Archive