Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις τις τελευταίες ώρες στην υπόθεση της δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη.
Νωρίς σήμερα το πρωί οι αστυνομικές αρχές προσήγαγαν τρία άτομα, εκ των οποίων ο ένας θεωρούνταν από τους άνδρας του τμήματος των Ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ ως ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 32χρονης γυναίκας.
Ο άντρας τελικά...
ομολόγησε την στυγερή του πράξη.Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ως βασικό κίνητρο εξετάζεται η ληστεία. Ο 58χρονος 'Ελληνας που θεωρείται ο δράστης είναι σεσημασμένος και τοξικομανής. Εξετάζεται  η δράση του και σε άλλα κοιμητήρια.
Ο δράστης κατάφερε 14 μαχαιριές στην γυναίκα, όταν εκείνη πήγε στο μνήμα φίλου της, ενώ της πήρε την τσάντα με όλα τα προσωπικά αντικείμενά της. Η Δώρα Ζέμπερη προέβαλε αντίσταση και τότε εκείνος την κατακρεούργησε.
Ο δολοφόνος, το πρόσωπο του οποίου έχει καταγραφεί από κάμερες επιχειρήσεων που βρίσκονται απέναντι από το κοιμητήριο, πήγε στη συνέχεια στην περιοχή της Ομόνοιας, όπου εντοπίστηκε το στίγμα του κινητού τηλεφώνου της 32χρονης και το πούλησε σε κλεπταποδόχο. Το κινητό της Δώρας έκλεισε περίπου 15 λεπτά μετά το έγκλημα.
Οι αστυνομικοί είδαν από κάμερα καταστήματος της Ομόνοιας ότι ήταν το ίδιο πρόσωπο με αυτό που είχαν δει από τις κάμερες απέναντι από το κοιμητήριο και τότε εστίασαν τις έρευνές τους στη συγκεκριμένη περιοχή, όπου και τον εντόπισαν σήμερα. Κατόρθωσαν να εντοπίσουν το μαγαζί στο οποίο πούλησε ο δράστης το κινητό και έτσι σιγά σιγά να φτάσουν στα ίχνη του. Αρχικά, ο δράστης προσήχθη, ενώ η προσαγωγή πρόκειται να μετατραπεί σε σύλληψη.

tvxs
  • Blogroll

  • Blog Archive