Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Καταδικάστηκε η γυναίκα που είχε κλωτσήσει παιδάκι στην Ακρόπολη

Posted by ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ Τετάρτη, Ιανουαρίου 17, 2018

1Τον γύρο του διαδικτύου είχε κάνει πριν από περίπου τέσσερα χρόνια η φωτογραφία μίας γυναίκας να κλωτσά ένα μικρό κοριτσάκι που ζητιάνευε κάτω από την Ακρόπολη....

Τη φωτογραφία είχε ανεβάσει τον Σεπτέμβριο του 2013 ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μεσίνης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, για λογαριασμό του AP, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.


Οι περισσότεροι είχαν καταδικάσει τη συγκεκριμένη πράξη, όμως πολλοί ήταν και εκείνοι που ισχυρίστηκαν ότι ο φωτογράφος έλεγε ψέματα και η φωτογραφία αποτελούσε προϊόν photoshop.
Σήμερα, τέσσερα χρόνια μετά, ο Δημήτρης Μεσίνης, ανήρτησε και πάλι τη συγκεκριμένη φωτογραφία, για να ενημερώσει τους φίλους του για την εξέλιξη που πήρε η υπόθεση.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «μετά από πιέσεις του παρατηρητηρίου ρατσιστικών εγκλημάτων στην Ελλάδα, το θέμα έφτασε στην Βουλή και ασκήθηκε και αυτεπάγγελτη δίωξη κατά της εν λόγω «κυρίας»».

Στη γυναίκα είχε ασκηθεί αυτεπάγγελτη δίωξη εις βάρος της και καταδικάστηκε σε τρεις μήνες φυλάκιση με αναστολή.
«Είναι στιγμές που νιώθω πολύ περήφανος για το λειτούργημα που ασκούσα όλα αυτά τα χρόνια», λέει ο κ. Μεσίνης στην ίδια ανάρτηση.













kar.org
  • Blogroll

  • Blog Archive