Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Κατάθεση μήνυσης από τον Παναγιώτη Μιχελή (ΑμεΑ) και το Κίνημα Δεν Πληρώνω
Οι ελεγκτές του μετρό, ιδιαίτερα αυτοί που πρόσφατα ανέλαβαν τα καθήκοντα τους μετά από μετάταξη από τα τραμ (οι λεγόμενοι τραμίστες ή ντοράκια) δείχνουν υπερβάλοντα ζήλο και φτάνουν σε σημεία τραμπουκισμού κατά των πολιτών.

Καταπατώντας κάθε έννοια συνταγματικών δικαιωμάτων και νομίμων διαδικασιών προβαίνουν με την ανοχή ή και την συνεργασία των αστυνομικών οργάνων σε μιά σειρά παρανόμων πράξεων.
Να ξέρουν ότι θα τους βγει ξινό το μπόνους των δεδουλευμένων ρεπό.

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω θα υποστηρίξει με κάθε νόμιμο και κινηματικό τρόπο τα συνταγματικά δικαιώματα του απλού πολίτη.
Το θέμα όμως είναι ότι μας τηλεφωνούν ή επικοινωνούν μαζί μας εκατοντάδες πολίτες που βρίσκονται στα πρόθυρα της αυτοδικίας κατά των ελεγκτών μιας που εκτός των τραμπουκισμών που υφίστανται οι επιβάτες, τους εξευτελίζουν μπροστά σε οικείους ή το πλήθος που ταξιδεύει με τα ΜΜΜ.

Έχουμε καταθέσει μηνύσεις κατά ελεγκτών ΜΜΜ που έφτασαν στο αισχρό σημείο να χτυπήσουν απροστάτευτο ΑμεΑ, με εμφανή τα προβλήματα της αναπηρίας του, όταν καθυστέρησε να τους επιδείξη το σχετικό πάσο των ΑμεΑ!

Ας αλλάξουν συμπεριφορά γιατί θα παρουσιαστούν φαινόμενα κοινωνικού κανιβαλισμού. Κάτι που σαν Κίνημα απευχόμεθα.
Διαβάστε το λιτό κείμενο που λάβαμε με μέηλ προ ολίγης ώρας και είναι χαρακτηριστικό της συμπεριφοράς των τραμπούκων ελεγκτών:

"Κύριοι σήμερα έπεσα θύμα σχεδόν τραμπουκισμού στο ΜΕΤΡΟ σταθμό Αττικής και θα ήθελα ένα τηλέφωνο επικοινωνίας να σας εξηγήσω το συμβάν και επιθυμώ την στήριξη σας. τηλ.....
Γ.Α."

Αυτό είναι μόνο ενα μικρό δείγμα εκ των εκατοντάδων μηνυμάτων που λαμβάνουμε.
Ο χειμαζόμενος λαός έχει φτάσει στα όρια του και αυτό πρέπει να το καταλάβουν τόσο οι κρατούντες όσο και τα τσιράκια τους που δρουν ανεγκέφαλα σαν χουντικοί δερβέναγες.


  • Blogroll

  • Blog Archive